Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Πιθανή η επιστροφή του Λημνιού στην Ελλάδα»

«Πιθανή η επιστροφή του Λημνιού στην Ελλάδα»

Συμφωνά με γερμανικό δημοσίευμα, ο Δημήτρης Λημνιός ενδέχεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ή του Παναθηναϊκού αφού δεν υπολογίζεται από την Κολωνία.

Το συμβόλαιο του Δημήτρη Λημνιού στην Κολωνία εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ψάχνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική του καριέρα.

0 25χρονος διεθνής άσος αγωνίζεται στους «Τράγους» από το 2020 όταν και τον αγόρασαν από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν βρήκε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σύντομα αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την γερμανική ομάδα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η γερμανική ιστοσελίδα Kicker, με σημερινό της δημοσίευμα. Μάλιστα το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό ο Λημνιός να επιστρέψει στην Ελλάδα τον Ιανουάριο προκειμένου να αγωνιστεί είτε στον ΠΑΟΚ είτε στον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Επίσης, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η Κολωνία δεν θα βάλει κανένα εμπόδιο για την παραχώρηση του πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Ατρομήτου, ο οποίος θα αποχωρήσει μετά από 3,5 χρόνια και μόλις 15 συμμετοχές από τον γερμανικό σύλλογο.

Αναλυτικό όσα αναφέρει το Κicker

«Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο εξτρέμ της Κολωνίας Δημήτριος Λημνιός πρόκειται να μετακομίσει στην Ελλάδα τον χειμώνα. Ο 25χρονος ήρθε στους Τράγους από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020, αλλά από τότε έχει παίξει μόνο 14 φορές στην Bundesliga και έκτοτε δόθηκε δανεικός στην Ολλανδική Τβέντε. Τώρα η πορεία του Έλληνα θα μπορούσε να τον οδηγήσει πίσω στον ΠΑΟΚ ή στον Παναθηναϊκό Αθηνών. Η Κολωνία μάλλον δεν θα έβαζε κανένα εμπόδιο στον Λημνιό».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024