Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποθέωση για Γιορίς πριν αποχωρήσει για το MLS

Αποθέωση για Γιορίς πριν αποχωρήσει για το MLS

O Ούγκο Γιορίς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, για να ενταχθεί στους Λος Άντζελες FC και λίγο πριν αποχωρήσει από το Λονδίνο, θα αποθεωθεί από τους φίλους της ομάδας.

Ο 37χρονος Γάλλος τερματοφύλακας Ούγκο Γιορίς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, της οποίας τα χρώματα φοράει από το 2012, για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS και να ενταχθεί στους Λος Άντζελες FC.

Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου, του οποίου ήταν αρχηγός για οκτώ χρόνια, θα αποθεώσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 παρουσία του, πριν από τον αυριανό (31/12) αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Μπόρνμουθ στο στάδιο της Τότεναμ, τιμής ένεκεν για όσα προσέφερε στον σύλλογο των «σπιρουνιών»

Η επιθυμία του και το μεγάλο πρόβλημα

Ο πρώην παίκτης της Νις και της Λιόν εξέφρασε την επιθυμία να ανακαλύψει κάτι άλλο μετά από έντεκα σεζόν στο Λονδίνο, όπου αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα της Τότεναμ. Η τελευταία εμφάνιση του Γιορίς ήταν στις 23 Απριλίου.

Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στη βαριά ήττα με 6-1 από τη Νιούκαστλ στην Premier League, τραυματισμένος στον μηρό. Αυτό το πρόβλημα τον έκανε να χάσει ολόκληρο το τέλος της περασμένης σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην διεθνής με 145 συμμετοχές (ρεκόρ στη Γαλλία), που αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 από την Αργεντινή, θα αγωνιστεί για τουλάχιστον μία σεζόν με τους Λος Αντζελες FC, φιναλίστ του τελευταίου πρωταθλήματος MLS.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024