Αποθέωση για Γιορίς πριν αποχωρήσει για το MLS
O Ούγκο Γιορίς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, για να ενταχθεί στους Λος Άντζελες FC και λίγο πριν αποχωρήσει από το Λονδίνο, θα αποθεωθεί από τους φίλους της ομάδας.
Ο 37χρονος Γάλλος τερματοφύλακας Ούγκο Γιορίς, έλυσε το συμβόλαιό του με την Τότεναμ, της οποίας τα χρώματα φοράει από το 2012, για να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS και να ενταχθεί στους Λος Άντζελες FC.
Ο σύλλογος του βόρειου Λονδίνου, του οποίου ήταν αρχηγός για οκτώ χρόνια, θα αποθεώσει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 παρουσία του, πριν από τον αυριανό (31/12) αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Μπόρνμουθ στο στάδιο της Τότεναμ, τιμής ένεκεν για όσα προσέφερε στον σύλλογο των «σπιρουνιών»
Η επιθυμία του και το μεγάλο πρόβλημα
Ο πρώην παίκτης της Νις και της Λιόν εξέφρασε την επιθυμία να ανακαλύψει κάτι άλλο μετά από έντεκα σεζόν στο Λονδίνο, όπου αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα της Τότεναμ. Η τελευταία εμφάνιση του Γιορίς ήταν στις 23 Απριλίου.
Στη συνέχεια αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο στη βαριά ήττα με 6-1 από τη Νιούκαστλ στην Premier League, τραυματισμένος στον μηρό. Αυτό το πρόβλημα τον έκανε να χάσει ολόκληρο το τέλος της περασμένης σεζόν.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην διεθνής με 145 συμμετοχές (ρεκόρ στη Γαλλία), που αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα μετά την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 από την Αργεντινή, θα αγωνιστεί για τουλάχιστον μία σεζόν με τους Λος Αντζελες FC, φιναλίστ του τελευταίου πρωταθλήματος MLS.
- Ο Σπανούλης, το τηλεφώνημα της Ντουμπάι και η αρνητική απάντηση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (18/4): Πού θα δείτε τα ματς της Super League, τον τελικό του Copa del Rey και Premier League
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Το… παράπονο του Φρανσίσκο: «Εγώ πρέπει να πάρω το βραβείο του MVP, όχι ο Βεζένκοφ»
- H απόφαση του Αντρέι Στογιάκοβιτς για το μέλλον του
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442