Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αντετοκούνμπο: «Μεγάλη νίκη για να κλείσει το 2023»

Αντετοκούνμπο: «Μεγάλη νίκη για να κλείσει το 2023»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τη νίκη των Μπακς στο Κλίβελαντ με 119-111 και έδωσε ραντεβού για το 2024, μέσω ανάρτησης στο Twitter

«Μεγάλη νίκη για να κλείσει το 2023. Τα λέμε το 2024!». Με αυτή την ανάρτηση στο Χ, πρώην Twitter, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο γιόρτασε τη νίκη των Μπακς στο Κλίβελαντ με 119-111 και έδωσε ραντεβού για το 2024.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ σημείωσε 34 πόντους και ο Ντέμιαν Λίλαρντ πρόσθεσε 31 για να οδηγήσει τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη επί των Καβαλίερς στο Κλίβελαντ.

Ο Αντετοκούνμπο πήρε επίσης 16 ριμπαουντ, ενώ ο Μάλικ Μπίσλι πρόσθεσε 15 πόντους χάρη σε πέντε τρίποντα. Ο Κρις Μίντλετον συνέβαλε με 13 πόντους και 11 ασίστ καθώς οι Μπακς κέρδισαν για ένατη φορά σε 10 αγώνες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Όταν…βάλεις το μπάσκετ στα χέρια των δύο καλύτερων παικτών σου, θα έχεις καλά αποτελέσματα», είπε ο Αντετοκούνμπο. «Θα είμαι ανοιχτός για να παίξω ή να πάρω την μπάλα στους συμπαίκτες μου», συνέχισε.

«Νόμιζα ότι μπορούσαμε να τους διαλύσουμε απόψε», είπε ο Λίλαρντ. «Η ομάδα μας μεγαλώνει και καθιερωνόμαστε. Νομίζω ότι φαίνεται σε αυτό το είδος παιχνιδιού», πρόσθεσε.

«Ο Νταμ είναι ένας τύπος που μπορεί να αναλάβει μόνος του ένα παιχνίδι», είπε ο προπονητής των Καβαλίερς Τζ.Μπ. Μπίκερσταφ.
«Δεν μπορείς να σταματήσεις τον Γιάννη και αυτόν, οπότε πρέπει να βρεις πώς να ισορροπήσεις την άμυνά σου. Είναι μια πρόκληση», ενώ ο Άλεν, ο οποίος σκόραρε 18 πόντους στο πρώτο ημίχρονο για το Κλίβελαντ είπε:

«Φίλε, είναι δύσκολο να φυλάξεις τον Αντετοκούνμπο. Τα στατιστικά του έχουν βελτιωθεί τόσο πολύ. Όταν ένας μεγάλος τύπος σαν αυτόν κάνει άλματα και σουτάρει, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα πραγματικά για να τον σταματήσεις».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024