Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο εορταστικό «Βήμα της Κυριακής»: Ημερολόγιο 2024 του Αρκά

Στο εορταστικό «Βήμα της Κυριακής»: Ημερολόγιο 2024 του Αρκά

Μη χάσετε την μεγάλη προσφορά με «Το Βήμα» αυτής της Κυριακής: «Ημερολόγιο 2024» από τον Αρκά και το νέο τεύχος της «Ελληνικής Κουζίνας». Και, όπως πάντα, «BHMAgazino», «ΟΤ» και «Β2».

Αρκάς 2024! Ένα μεγάλο, συλλεκτικό ημερολόγιο τοίχου για το 2024 με την εικονογράφηση του θρυλικού κομίστα, και πρωταγωνιστή τον απίθανο Θανασάκη!

Ένα δώρο που μοιράζει χαμόγελα κάθε μέρα του χρόνου με τις αξεπέραστες ατάκες και τα αγαπημένα σκίτσα!

Μια αστεία αφήγηση σε 12 ημερολογιακά επεισόδια!

Οι περιπέτειες του απολαυστικού Θανασάκη!

Οι σπαρταριστοί διάλογοι με τη μαμά του και τους φίλους του, αλλά και ο μεγάλος του έρωτας για τη Σίσσυ!

Αυθεντικό χιούμορ και απολαυστικές ατάκες από τον φοβερό πιτσιρικά με τη θεληματική φράντζα.

Αναρωτιέται αν το κουνουπίδι είναι ξεβαμμένο μπρόκολο και προκαλεί κρίσεις υστερίας στον φούρναρη της γειτονιάς του με το που δρασκελίζει το κατώφλι του. Κάνει τον «πθόφιο κοριό» όταν τον μαλώνει η μαμά του γιατί πειράζει τον κόσμο και γίνεται ενοχλητικός αλλά τίποτε δεν τον πτοεί όσο μπορεί να τρώει τηγανητές πατάτες. Ο απίθανος Θανασάκης του Αρκά, με το χαριτωμένο ψεύδισμα, δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα σκίτσα του «Θανασάκη» έχουν ένα φανατικό κοινό που απολαμβάνει τα στιγμιότυπα από τη ζωή του παιδιού στο σπίτι και στο σχολείο.

Ο Θανασάκης δεν προσφέρει όμως μόνο γέλιο και ανακούφιση. Δίνει με τον τρόπο του και ένα παράδειγμα ζωής. Η Σίσσυ, η αινιγματική συμμαθήτριά του με την οποία είναι χρόνια ερωτευμένος, δεν φαίνεται να του δίνει σημασία αλλά ο μικρός ήρωας αντιμετωπίζει κάθε χαμένη ευκαιρία να τη συναντήσει και να της μιλήσει με στωικότητα αλλά και πείσμα. Σε αυτή τη νέα προσφορά του «Βήματος», που θα συνοδεύει τους αναγνώστες κάθε μήνα του 2024, ο Θανασάκης μάς υπενθυμίζει ακριβώς αυτό: ότι, παρά τις αντιξοότητες, η ζωή συνεχίζεται και οφείλουμε να ζούμε την κάθε μέρα όσο καλύτερα μπορούμε με εφόδιο το χιούμορ.

Μαζί το BHMAgazino με τα πρόσωπα της χρονιάς

Το “BHMAGAZINO” αυτής της Κυριακής κυκλοφορεί με ένα εκθαμβωτικό, εορταστικό εξώφυλλο-γράφημα, γεμάτο ευχές για τη νέα χρονιά.

Happy new year λοιπόν και διαβάστε όμορφες, γιορτινές ιστορίες, αποκλειστικές συνεντεύξεις από τον χώρο των επιχειρήσεων, της τέχνης, του βιβλίου, της πολιτικής, περιηγηθείτε στους αστραφτερούς κόσμους εκπληκτικών εκθέσεων στα μουσεία και ολοκαίνουργιες συλλογές.

Το “BHMAGAZINO” έχει επιλέξει τα καλύτερα για εσάς με αφορμή την είσοδο του 2024. Ταξιδέψτε στον υπέροχο, μαγικό κόσμο του “BHMAGAZINO” μαζί με 2024 ευχές για υγεία, ευτυχία, πολλά χαμόγελα, μακριά από πολέμους και δυστυχία. Χρόνια Πολλά!!!

Μαζί όπως κάθε εβδομάδα το Βήμα κυκλοφορεί με τα ένθετα ΟΤ και Β2.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024