Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζιμ Ράτκλιφ και Γκλέιζερς έχουν έναν… ειδικό όρο στη συμφωνία τους

Τζιμ Ράτκλιφ και Γκλέιζερς έχουν έναν… ειδικό όρο στη συμφωνία τους

Τζιμ Ράτκλιφ και Γκλέιζερς συμφώνησαν να μην ασκούν δημόσια κριτική η μια πλευρά στην άλλη

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε  με κάθε επισημότητα πως ο σύλλογος αλλάζει χέρια καθώς ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγόρασε το 25% των μετοχών των Κόκκινων Διαβόλων, σε ένα ντιλ που φτάνει τα 1,25 δισ. λίρες (1,44 δισ. ευρώ)

Ένας από τους όρους συμφωνίας ανάμεσα στον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και την οικογένεια Γκλέιζερ για την παραχώρηση του 25% της Γιουνάιτεντ αποκαλύφθηκε λίγο μετά την επισημοποίηση του deal.

Ποια είναι η συμφωνία Ράτκλιφ – Γκλέιζερς

Το έγγραφο συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν 241 σελίδων και περιείχε μια σειρά από λεπτομέρειες με μία από αυτές να είναι το να μην ασκούν κριτική δημόσια ο ένας στον άλλο, όπως αποκάλυψαν οι «Times».

Θυμίζουμε πως, ο 71χρονος Άγγλος επιχειρηματίας κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία με τους Γκλέιζερς προκειμένου να εξαγοράσει τις μετοχές που ανήκαν για αρκετά χρόνια στην οικογένειά τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράτκλιφ επιδίωκε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας ωστόσο η ιδιοκτήτρια οικογένεια αρνήθηκε, και έτσι συμβιβάστηκε με την εξαγορά του ενός τετάρτου.

Πλέον που πέρασε στα χέρια του το 25% έχει τον πλήρη έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ μέσα στην επόμενη τριετία θα έχει εκείνος το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα μπορεί να κάνει πράξη τις επενδύσεις που έχει υποσχεθεί σε όλους τους τομείς.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024