Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Φαβορί για τον πάγκο της Πλίμουθ ο Γκουστάβο Πογέτ»

«Φαβορί για τον πάγκο της Πλίμουθ ο Γκουστάβο Πογέτ»

Σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα η Πλίμουθ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει προσεγγίσει τον Γκουστάβο Πογέτ για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Ο Γκουστάβο Πογέτ παραμένει στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας και θα καθοδηγήσει τη Γαλανόλευκη στα πλέι-οφ του Nations League με μεγάλο στόχο την πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2024 που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδα της Γερμανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ουρουγουανός προπονητής, ωστόσο συνεχίζει να έχει πέραση και σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα ομάδα από την αγγλική Τσάμπιονσιπ θα ήθελε ο Πογέτ να αναλάβει τα ηνία της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «yorkshireeveningpost», η Πλίμουθ, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, έχει προσεγγίσει τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό και μάλιστα θεωρεί πως είναι και το μεγάλο φαβορί για να κάτσει στον πάγκο της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο πρώην βοηθός προπονητής της Λιντς Γιουνάιτεντ Γκας Πογέτ, είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την Πλίμουθ.

Την περασμένη εβδομάδα, ο σύλλογος του Ντέβον έχασε τον προπονητή Στίβεν Σουμάχερ καθώς έφευγε για να αναλάβει προπονητής στη Στόουκ Σίτι. Ο Σουμάχερ πέρασε τεσσεράμισι χρόνια με τον σύλλογο, δύο ως προπονητής, καθώς οδήγησε την Πλίμουθ στον τίτλο της League One την περασμένη περίοδο.

Ο Πογέτ είναι φαβορί για την κενή θέση στο Home Park, καθώς θα μπορούσε να επιστρέψει στον πάγκο συλλόγου μετά την ανάληψη της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας τον Φεβρουάριο του 2022. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στη Σουίντον προτού ενταχθεί στη Λιντς το 2006 ως βοηθός του Ντένις Γουάις. Έφυγε από εκεί το 2007 καθώς του δόθηκε θέση προπονητή στην Τότεναμ».

Αυτή τη στιγμή η Πλίμουθ βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας και μετά από 24 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 28 βαθμούς.

Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες μέρες ο Γκουστάβο Πογέτ είχε μιλήσει στην ιστοσελίδα NewBettingSites και είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην Τσάμπιονσιπ και συγκεκριμένα στην Σάντερλαντ.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024