Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-2: Γκαρνάτσο και Χόιλουντ υπέγραψαν την επική ανατροπή
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο ημίχρονο από την Άστον Βίλα, πραγματοποίησε επική ανατροπή και κέρδισε με 3-2 στο πρώτο παιχνίδι της εποχής Ράτκλιφ στο σύλλογο.
Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… από τα παλιά εμφανίστηκε στο Όλντ Τράφορντ κόντρα στην Άστον Βίλα και μπόρεσε να φτάσει σε νίκη με 3-2 πραγματοποιώντας επική ανατροπή από το 0-2 του ημιχρόνου, για να πλησιάσει στους 5 βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League.
Η Άστον Βίλα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 21ο λεπτό με τον ΜακΓκίν. Ο αρχηγός των «Χωριατών» εκτέλεσε φάουλ από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα πέρασε από όλους και με τον Ονάνα να έχει χάσει τον έλεγχο της φάσης κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1.
Μόλις πέντε λεπτά αργότερα στο 26′, η Βίλα κέρδισε κόρνερ με τον ΜακΓκίν να εκτελεί ψηλά στο δεύτερο δοκάρι για τον Λενγκλέ, που γύρισε στον παρτενέρ του στα στόπερ, με τον Ντεντόνκερ να πετυχαίνει με προβολή το 0-2, βάζοντας το πρώτο του γκολ στην Premier League.
Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ βρήκε την αντίδραση που έψαχνε στο πρόσωπο του Γκαρνάτσο. Ο νεαρός Αργεντίνος μείωσε σε 1-2 μόλις 3 λεπτά μετά την επανέναρξη, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στην αρχή της φάσης.
Ο Γκαρνάτσο στη συνέχεια το πήρε πάνω του και με δύο προσωπικά γκολ στο 59′ και το 71′ έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία, κάνοντας το 2-2. O Ράσφορντ αρχικά πήρε την κάθετη πάσα του Φερνάντες και γύρισε στον Αργεντινό, που δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει και στο 71ο λεπτό πήρε το ριμπάουντ από κακή απομάκρυνση της άμυνας και ισοφάρισε με ωραίο αριστερό σουτ.
Η μεγάλη ανατροπή για τους «Κόκκινους Διαβόλους» ολοκληρώθηκε στο 82ο λεπτό, με τον Ράσμους Χόιλουντ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Premier League, κάνοντας το 3-2. O Φερνάντες εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, με την άμυνα να μην μπορεί να απομακρύνει και τον Δανό επιθετικό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρτίνεζ με ωραίο αριστερό τελείωμα.
Το 3-2 έμεινε μέχρι το τέλος και η Γιουνάιτεντ πήρε μια σπουδαία νίκη με ανατροπή.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου Βίνσεντ Κομπανί αναφέρθηκε στον τραυματισμό του διεθνή Άγγλου επιθετικού και στα πλάνα του για το ματς (7/4) του Champions League
Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ντέρμπι των πλέι-οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδωσε το σύνθημα για την ομάδα του, λέγοντας πως έχει προετοιμαστεί καλά όλο αυτό το διάστημα.
LIVE: ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο γυναικών.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Bastide UTS στη Νιμ της Γαλλίας και το ρίχνει στο τραγούδι, δηλώνοντας μάλιστα πως το τένις τον... κέρδισε στο νήμα από τη Eurovision!