Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Γιοβάνοβιτς – Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Τέλος ο Γιοβάνοβιτς – Αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό με τα ρεπορτάζ από την Τουρκία να μιλούν για απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και αντικατάσταση του από τον Φατίχ Τερίμ

Χαμός στον Παναθηναϊκό, την επομένη των Χριστουγέννων και μόλις ένα 24ωρο πριν από την επιστροφή της ομάδας στο Κορωπί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Οι πληροφορίες εδώ και λίγη ώρα έρχονται σε μορφή καταιγίδας από την Τουρκία και μιλούν για: 1) Απόλυση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς 2) Συμφωνία με τον Φατίχ Τερίμ 3) Άφιξη του 70χρονου Τούρκου προπονητή αύριο στην Ελλάδα προκειμένου να πιάσει δουλειά.

Υπάρχει καπνός και περιμένουμε τη… φωτιά; Όχι. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιδρά σε όλες αυτές τις αποκαλύψεις που έρχονται από τη γειτονική χώρα. Και αυτός είναι δεδομένα ένας ιδιαίτερος τρόπος έμμεσης «επιβεβαίωσης» σε όσα καταφτάνουν ως πληροφορίες στη χώρα μας. Δεν έχει διαψεύσει τίποτα η Πράσινη ΠΑΕ. Και όσο η ώρα περνά μάλλον δεν είναι και στο χέρι της. Ειδικά από τη στιγμή που πλέον στην Τουρκία κυκλοφορεί ως και δήλωση του Φατίχ Τερίμ που επιβεβαιώνει πως αύριο μπαίνει στο αεροπλάνο για να αναλάβει τη νέα του ομάδα.

Ο πιο σημαντικός ποδοσφαιράνθρωπος της Τουρκίας, φέρεται να δήλωσε στην έγκυρη εφημερίδα «Hurriyet» : «Ναι, είναι αλήθεια. Συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό. Τα βρήκαμε χθες. Θα ταξιδέψω στην Ελλάδα αύριο και θα βρίσκομαι στην προπόνηση το απόγευμα». Καταλαβαίνει λοιπόν ο καθένας, ότι δεν πρόκειται απλά για μια φημολογία, αλλά προφανώς για μια σειρά από εξελίξεις που τρέχουν από χθες το απόγευμα. Οι εξελίξεις που στέλνουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός του Παναθηναϊκού, έπειτα από δύομισι χρόνια στο τιμόνι του.

Ο Φατίχ Τερίμ έφυγε από την Γαλατά Σαράι στις 10 Γενάρη του 2022 και από τότε δεν κάθισε ποτέ ξανά σε πάγκο. Στην «Τσιμπομ» όπου διέπρεψε και σαν ποδοσφαιριστής στη δεκαετία του ΄80, εργάστηκε συνολικά 4 φορές σαν προπονητής από το μακρινό 1996. Πέρασε από τη Φιορεντίνα (2000) και τη Μίλαν (2001) και ήταν σε τρεις διαφορετικές περιόδους προπονητής της εθνικής ομάδας της Τουρκίας. Με τη Γαλατά κατέκτησε το κύπελλο UEFA του 2000, οκτώ φορές το πρωτάθλημα Τουρκίας, τρεις φορές το κύπελλο και τέσσερις φορές το Σούπερ Καπ. Όλα ως το 2019.

Ο Σέρβος έπειτα από 113 ματς στον πάγκο του Παναθηναϊκού φαίνεται πως έμαθε από την Τουρκία για την απόλυση του. Αυτό σημαίνει… μονομερώς. Ότι δεν κλήθηκε καν από την διοίκηση, σε μια συγκυρία όπου η ομάδα βρίσκεται σε «άδεια». Έπειτα από 2,5 χρόνια λοιπόν ο 61χρονος μάλλον έκλεισε έναν πολύ σημαντικό κύκλο της καριέρας του, με κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του κυπέλλου το 2022.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024