Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να τον βλέπει, αλλά… ο Γερεμέγεφ «έσωσε» ξανά τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να τον βλέπει, αλλά… ο Γερεμέγεφ «έσωσε» ξανά τον Παναθηναϊκό (vids)

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ είναι ο τύπος παίκτη που αν του δώσεις μία ευκαιρία θα την αρπάξει… από τα μαλλιά, όπως απέδειξε για άλλη μία φορά στο Βόλο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο διπλό στο Βόλο, με έναν απρόσμενο πρωταγωνιστή να κλέβει την παράσταση και να αποδεικνύει πως είναι τύπος παίκτη που μπορεί να δώσει λύσεις, από εκεί που κανείς δεν τον υπολογίζει.

Ο λόγος για τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, που δείχνει πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να προσφέρει πολλά στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο δεν έχει εισπράξει την απαραίτητη εμπιστοσύνη στο διάστημα παραμονής του στους «πράσινους», όμως με τις εμφανίσεις του μοιάζει πιθανό να αντιστρέψει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί γύρω του.

Ο Παναθηναϊκός πριν από ένα χρόνο έφερε τον πρώτο σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος με 22 γκολ σε 27 εμφανίσεις και αντί να προσπαθήσει να τον εντάξει στο ρόστερ, για να βοηθήσει στην προσπάθεια που έκανα οι «πράσινοι» να κατακτήσουν τον τίτλο στη Super League, τον έδωσε δανεικό στον Λεβαδειακό, που με 1 γκολ σε 10 συμμετοχές δεν μπόρεσε να τον κρατήσει στην Super League, με την ομάδα της Βοιωτίας να υποβιβάζεται στη Super League 2.

Η προετοιμασία, ο ΠΑΟΚ και…

Ο Γερεμέγεφ το καλοκαίρι πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα φιλικά προετοιμασίας με το «τριφύλλι», όμως κάπου εκεί φάνηκε πως ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν είχε εμπιστοσύνη στον 30χρονο επιθετικό, καθώς τον έχει μόνιμα εκτός αποστολής, ενώ από την αρχή της σεζόν τον έχει συμπεριλάβει στην αποστολή μόλις 6 φορές, με τις τρεις από αυτές να μην τον χρησιμοποιεί καν σαν αλλαγή.

Φυσικά και δεν έχει ξεκινήσει βασικός κανένα επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όμως ο Γερεμέγεφ έρχεται με τα πεπραγμένα του να φέρει στην επιφάνεια ακόμη ένα λάθος του Γιοβάνοβιτς. Ο Σουηδός επιθετικός στα 3 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί στη Super League έχει σημειώσει 4 γκολ. Από τον πάγκο ήρθε και στα τρία παιχνίδια και στα τρία σκόραρε.

Κόντρα στον ΠΑΟΚ μπήκε στο ματς στο 82′ κάνοντας το ντεμπούτο του σε επίσημο παιχνίδι με τα «πράσινα», με τον Παναθηναϊκό πίσω στο σκορ στη Λεωφόρο με 1-2 και ισοφάρισε σε 2-2 στο 90+6′, γλιτώνοντας την ομάδα του από σίγουρη ήττα. Επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μιας και στην Ευρώπη δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής, εφόσον είχε μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Με τους «Περιστεριώτες» πέρασε στο 69′ και στο 90+2′ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού.

Μένει εκτός αγωνιστικής δράσης για περισσότερο από δύο μήνες και τη στιγμή που οι «πράσινοι» βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση τους τα τελευταία δύο χρόνια, περνά ως αλλαγή και κόντρα στον Βόλο, με το σκορ στο 0-0 στο 62′ και μόλις δύο λεπτά μετά λύνει τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του κάνοντας το 0-1 μετά από υπέροχη πάσα του Ιωαννίδη.

Ακολούθησε το γρήγορο 0-2 για τον Παναθηναϊκό στο 66′ και ο Γερεμέγεφ στο 72′ με ανάποδο ψαλίδι και με τη βοήθεια της τύχης, καθώς η μπάλα κόντραρε πριν καταλήξει στα δίχτυα «σφράγισε» την επιστροφή του «τριφυλλιού» στις νίκες.

Σε 10′ λεπτά… δύο γκολ στον χθεσινό αγώνα και συνολικά 4 γκολ σε μόλις 73 λεπτά συμμετοχής. Βάζει γκολ κάθε 18.25 λεπτά… δεν είναι φυσιολογικά νούμερα αυτά και φυσικά δεν συγκρίνονται με τα νούμερα των δύο βασικών επιθετικών του Παναθηναϊκού, με τον Ιωαννίδη και τον Σπόραρ να βρίσκονται πάνω από τον Σουηδό στην ιεραρχία.

Δεν αναδείχθηκε τυχαία πρώτος σκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος (δεν είναι τόσο χειρότερο σε δυναμική από την ελληνική Super League), επομένως με τη συνεισφορά που έχει μέχρι στιγμής και τους βαθμούς που έχει χαρίσει, διατηρώντας τον Παναθηναϊκό στην κορυφή του πρωταθλήματος, αξίζει μία δεύτερη ευκαιρία από τον Γιοβάνοβιτς.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024