Εδώ και λίγες ώρες ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ να είναι ο διάδοχος του στην τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού.
Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση του διαζυγίου με τον Σέρβο τεχνικό, ο Αϊτορ Κανταλαπιέρδα με ένα story στον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτισε τον Γιοβάνοβιτς θέλοντας έτσι να τον ευχαριστήσει για την μεταξύ τους συνεργασία.
Η Άρσεναλ δίνει το ματς της… ζωής της στο Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι (19/4, 18:30) κι αν χάσει… χάνεται – Ένας πραγματικός «τελικός» πρωταθλήματος για τον Μικέλ Αρτέτα!
Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι φέρεται να κινεί τις διαδικασίες για να πάρει ελληνικό διαβατήριο, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό – Τι σημαίνει αυτό για τον 25χρονο φόργουορντ.