Ο Κώστας Τσιμίκας τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο κατά τη διάρκεια του αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ και αποχώρησε μόλις στο 35ο λεπτό.

Ο Έλληνας αμυντικός δέχτηκε μαρκάρισμα από τον Μπουκαγιό Σακά και στην συνέχεια έπεσε άτσαλα πάνω στον Γιούργκεν Κλοπ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον ώμο. Αμέσως, ο 27χρονος άσος μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Ατυχος ο διεθνής μπακ, θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με το Sky Sports, o πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα κάτι που επιβεβαίωσε και ο Κλοπ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι. Ο εκτειμόμενος χρόνος αποθεραπείας σε τέτοιου είδους τραυματισμούς ανέρχεται στους τρεις μήνες.

Ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι άσχημο και για την Εθνική μας ομάδα η οποία τον Μάρτιο θα παίξει στα play off του Nations League την πρόκρισή της στο Euro του 2024.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας κόντρα στο Καζακστάν είναι προγραμματισμένο για τις 21 Μαρτίου και αν η Ελλάδα κερδίσει θα παίξει έναν αγώνα κόντρα στο Λουξεμβούργο ή την Γεωργία.