Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Δεν σηκώνει κεφάλι και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0: Δεν σηκώνει κεφάλι και βλέπει την Ευρώπη να απομακρύνεται

Τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει μείνει στο -5 από την 5άδα – Μεγάλη νίκη για τη Γουέστ Χαμ με γκολ των Μπόουεν και Κούντους.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε πως τα προβλήματα της δεν μπορούν να κρυφτούν πίσω από το «πούλμαν» που κατέβασε στο Άνφιλντ κόντρα στη Λίβερπουλ το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και γνώρισε εύκολα την ήττα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ, που την πέρασε στη βαθμολογία και κοιτά με αισιοδοξία τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.

Έξι λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, που αφού άντεξε στις προσπάθειες των «Κόκκινων Διαβόλων» στο πρώτο ημίχρονο, έφτασε στο άνετο 2-0, που την φέρνει στην πρώτη 6άδα της βαθμολογίας. Από την άλλη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και βρίσκεται στο -5 από την 5άδα και την Τότεναμ, με τους Πετεινούς να έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Συνεχίζεται η κατρακύλα της Μάντσεστερ – Σε δύσκολη θέση ο Ερικ Τεν Χαγκ.

Η Γιουνάιτεντ έχασε την σημαντικότερη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Γκαρνάτσο δεν μπόρεσε να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση εντός περιοχής. Ο Λούκας Πακετά συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ και για ακόμη ένα παιχνίδι δημιούργησε τα γκολ των Μπόουεν (72′) και Κούντους στο 78ο λεπτό, που «σφράγισαν» την τελική επικράτηση των Λονδρέζων με 2-0.

Με αυτό το τρίποντο η Γουέστ Χαμ έφτασε τους 30 βαθμούς, μετά από 18 αγωνιστικές και ανέβηκε στην 6η θέση της Premier League, με τους «Κόκκινους διαβόλους» να μένουν στους 28 και την 8η θέση.

Οι συνθέσεις:

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Αρεολά, Ζούμα, Κουφάλ, Μαυροπάνος, Έμερσον, Γουόρντ-Πράους, Πακετά, Κούντους (90’+3′ Τζόνσον), Άλβαρες, Σούσεκ, Μπόουεν (87′ Φορνάλς)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Σο, Γουάν-Μπισάκα, Έβανς, Καμπουάλα (84′ Ρεγκιλόν), Μπρούνο Φερνάντες, Γκαρνάτσο (85′ Έρικσεν), Άντονι (73′ Πελίστρι), Μαϊνού, ΜακΤόμινεϊ, Χόιλουντ (57′ Ράσφορντ)

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024