«Captains of the World»: Αυτό είναι το ντοκιμαντέρ του Netflix για το Μουντιάλ του Κατάρ
Το «Captains of the World» θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου.
Το Netflix ανακοίνωσε σήμερα (22/12) την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ «Captains of the World», το οποίο είναι αφιερωμένο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παρουσιάζοντας σχετικό τρέιλερ.
Το «Captains of the World» θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Δεκεμβρίου.
Στο ντοκιμαντέρ -όπως αναφέρεται- θα προβάλλονται εικόνες από τα παρασκήνια από την τελευταία διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο κατέκτησε η Αργεντινή, καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις με παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι που σήκωσε το τρόπαιο, αλλά και επίσης -μεταξύ άλλων- τους Λούκα Μόντριτς, Γκάρεθ Μπέιλ, Ντιντιέ Ντεσάμπ και Χάρι Κέιν.
Το Netflix ισχυρίζεται ότι το ντοκιμαντέρ προσφέρει «αποκλειστική πρόσβαση και στις 32 ομάδες», στην προσπάθεια που κατέβαλαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Το τρέιλερ περιλαμβάνει επίσης πολλές εικόνες από τα αποδυτήρια και τα ξενοδοχεία των ομάδων κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Έτσι, μετά από τη σειρά «Captains», η οποία ακολούθησε τους παίκτες σε όλη την προσπάθεια πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, το Netflix και η FIFA+ συνεργάστηκαν σε μια νέα σειρά που αναφέρεται στα παρασκήνια του τουρνουά.
Δείτε το τρέιλερ:
- Ηράκλειο: Ακυρώθηκε το Καστρινό Καρναβάλι – Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα
- Τσουκαλάς: Έργο Μητσοτάκη η καταβαράθρωση της αγοραστικής δύναμης – Ουραγός η Ελλάδα στις συλλογικές συμβάσεις εργασίας
- Χίος: Ήχησε το 112 λόγω της κακοκαιρίας – «Περιορίστε τις μετακινήσεις σας»
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία αναφορά Μητσοτάκη στο «τιρκουάζ» σκάνδαλο υπουργών της ΝΔ και του Παναγόπουλου
- Λίντσεϊ Βον: «Παρακαλώ μη λυπάστε για μένα»
- Ενίσχυση των ΣΣΕ είδε ο Μητσοτάκης, όταν μόνο το 10,6% των Ελλήνων εργαζομένων καλύπτεται από αυτές

