Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Τρίποντο με υπογραφή Γιορέντε

Ατλέτικο Μαδρίτης – Σεβίλλη 1-0: Τρίποντο με υπογραφή Γιορέντε

Με γκολ του Μάρκος Γιορέντε, η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 1-0 τη Σεβίλλη σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga.

Πολύτιμο τρίποντο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 της Σεβίλλης στο «Wanda Metropolitano» χάρη σε ένα γκολ του Γιορέντε.

Με αυτή τη νίκη έπιασε την Μπαρτσελόνα στην τρίτη θέση της βαθμολογίας ενώ πλησίασε στους επτά βαθμούς από Ρεάλ και Χιρόνα που είναι στην κορυφή.

Αυτή τη φορά οι «ροχιμπλάνκος» δεν την πάτησαν όπως στο παιχνίδι με τη Χετάφε, καθώς αν και πάλι έπαιξαν για αρκετή ώρα με παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Σουγιουντσού στο 70′), άντεξαν μέχρι το τέλος και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στις ήττες μετά το διπλό επί της Γρανάδα και παραμένουν μόλις τρεις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

H Ατλέτικο ήταν ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και βρήκε το γκολ στο 47′. Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στο ματς ο Γιορέντε με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Παρά το ότι στο 70′ αποβλήθηκε ο Σουγιουντσού με κόκκινη κάρτα, τέσσερα μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς.

Οι συνθέσεις:

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Βίτσελ, Αθπιλικουέτα, Χιμένες, Μολίνα (46′ Γιορέντε), Ρικέλμε (46′ Κορέα), Κόκε (66′ Σογιούντσου), Ντε Πάουλ, Λίνο, Μοράτα (55′ Σαούλ), Γκριεζμάν (73′ Μαντάβα)

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς, Χουάνλου, Γκούντελι, Σέρχιο Ράμος, Κίκε Σαλας, Πεδρόσα (82′ Γιανουζάι), Όλιβερ Τόρες (78′ Ράφα Μιρ), Σουμαρέ, Ράκιτιτς (53′ Σο), Σούσο (53′ Εν Νεσίρι), Οκάμπος

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024