Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Βιτάλη: «Με συναντά ο κόσμος και μου λέει «γεια σου Ελενάρα»

Ελένη Βιτάλη: «Με συναντά ο κόσμος και μου λέει «γεια σου Ελενάρα»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια σε μια εξομολόγηση ψυχής.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια θυμάται στιγμές της μακρόχρονης πορείας της στη μουσική, ενώ αποκαλύπτει ποιο είναι το τραγούδι που της ζητάει περισσότερο το κοινό στις συναυλίες της. Η Ελένη Βιτάλη με αφορμή την έναρξη των ζωντανών της εμφανίσεων στη μουσική σκηνή Βαβέλ μίλησε στην εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

Η συγκινητική αγάπη του κόσμου

«Όταν ο κόσμος μου λέει «γεια σου Ελενάρα», δεν το λέει αγοραία αλλά από αγάπη. Έχω δει κόσμο να δακρύζει όταν έρχονται να μου πουν τον πόνο τους ή ένα ευχαριστώ. Θα κάτσεις και μία ώρα με τον κόσμο μετά τη συναυλία, πώς να το κάνουμε;», ανέφερε αρχικά η Ελένη Βιτάλη.

Τα πρώτα βήματα

«Παιδικό μου όνειρο ήταν να συνεργαστώ με όλους πριν γίνω κι εγώ γνωστή. Στην αρχή συνεργαζόμουν μέσω του συζύγου μου με τον Διονύση Σαββόπουλο. Ο λαϊκός τραγουδιστής μπορεί να πει τα πάντα. Θέλω δεν θέλω, στην ηλικία που έφτασα πλέον, μάλλον είμαι κι εγώ μία γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια», εξομολογείται η σπουδαία ερμηνεύτρια.

«Στην αρχή είχα ένα «μάζεμα» όταν είπα ότι θα συνεργαστώ με τον γιο μου, γιατί πολλοί μπορεί να πουν: παιδί της είναι. Μετά είπα: Θεέ μου, εγώ κι εσύ είμαστε, εσύ με ξέρεις.

Ποιο τραγούδι της ζητά το κοινό στις εμφανίσεις της

Στη σκηνή είσαι εκτεθειμένος, φυσικά και έχω ακόμα άγχος όταν ανεβαίνω να τραγουδήσω. Όμως με τις πρώτες λέξεις που θα πω, αυτό φεύγει», παραδέχεται σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Ελένη Βιτάλη. «Ο κόσμος μου ζητάει συνέχεια σε κάθε μου live την Ταχεία και τον Μπαλαμό. Και το Δίχτυ φυσικά. Το Δίχτυ πιο πολύ απ’ όλα», αποκαλύπτει κλείνοντας η Ελένη Βιτάλη.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024