Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιστροφή στο πρωτάθλημα με επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό

Επιστροφή στο πρωτάθλημα με επικίνδυνη έξοδο για τον Ολυμπιακό

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού το Σάββατο (23/12) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μίλωνα για την Volley League.

Το τελευταίο ματς για το 2023 δίνει, το Σάββατο (23/12), η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού. Στις 20:30 (ΕΡΤ Sports 2), οι Κυπελλούχοι Ευρώπης, κάτοχοι του Challenge Cup, αντιμετωπίζουν τον Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη, για την 9η αγωνιστική της Volley League.

Εκτός έδρας δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στο φινάλε του 2023

Μετά το σπουδαίο «διπλό» (0-3) επί της Ροζελάρε στο Βέλγιο και την πρώτη νίκη στη φάση των ομίλων του Champions League (4η αγωνιστική), ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη στην έδρα του Μίλωνα, ώστε να κάνει το «οκτώ στα οκτώ» στο πρωτάθλημα και να «κλείσει» με τον καλύτερο τρόπο το 2023.

Δημήτρης Τζιάβρας: «Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα. Θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε και αύριο τη σταθερότητα και τη συνοχή που έχουμε αποκτήσει, ώστε να πάμε ομαλά στη διακοπή των εορτών. Ο Μίλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα και θεωρώ, μαζί με εμάς, βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική περίοδο. Θα πρέπει να παίξουμε καλά, να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε το αποτέλεσμα, γιατί παίζουμε και σε ένα δύσκολο γήπεδο».

Κουμεντάκης: «Ο όμιλος είναι ανοιχτός, ο δεύτερος γύρος θα είναι καλύτερος από τον πρώτο»

Για την πρώτη νίκη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League, με 3-0 επί της Ροζελάρε στο Βέλγιο (4η αγωνιστική), μίλησε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια!

Ο διεθνής ακραίος των Κυπελλούχων Ευρώπης και πρωταθλητών Ελλάδας δήλωσε: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για τη νίκη μας στο Βέλγιο. Ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Μια δύσκολη εβδομάδα, με ματς με τον Παναθηναϊκό, ταξίδι. Δύο απαιτητικά παιχνίδια και τα δύο, τα κερδίσαμε και τα δύο, οπότε η βδομάδα αυτή κλείνει για εμάς πολύ ωραία, ενώ το Σάββατο, έχουμε το ματς με τον Μίλωνα, το οποίο είναι εξίσου δύσκολο.

Σίγουρα, χαρήκαμε αυτή τη νίκη, αλλά πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά, για να κάνουμε αυτό που πρέπει στην έδρα του Μίλωνα. Ο όμιλος είναι ανοιχτός και το αποτέλεσμα στο Βέλγιο έδειξε, ότι ο δεύτερος γύρος για εμάς θα είναι, σίγουρα, καλύτερος από τον πρώτο. Έχουμε άλλα δύο παιχνίδια, στα οποία θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Μας αξίζει να τα κερδίσουμε. Θα παίξουμε, σίγουρα, με δύο καλύτερες ομάδες, αλλά τα πάντα είναι ανοιχτά και στο τέλος της περιόδου αυτής, θα κάνουμε τον απολογισμό μας να δούμε που φτάσαμε».

Sports in

Μπαρτζώκας ενόψει Final Four: «Να σταθούμε πιο τυχεροί από τα δύο προηγούμενα» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά και για το επικείμενο Final Four.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024