
Μακρόν για Ντεπαρντιέ: Όχι δεν ντροπιάζει τη Γαλλία, την έχει κάνει υπερήφανη – Είμαι μεγάλος θαυμαστής του
Ο πρόεδρος της χώρας έπλεξε το εγκώμιο του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υποστήριξε μέσω δηλώσεών του τον ηθοποιό Ζεράρ Ντεπαρντιέ που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση.
Ο Μακρόν έπλεξε το εγκώμιο του κατηγορούμενου για βιασμό Ντεπαρντιέ
Κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό France 5, ο Μακρόν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως ο Ντεπαρντιέ ντροπιάζει τη χώρα, με τον πολιτικό ν’ απαντάει πως, «αντιθέτως, έχει κάνει τη Γαλλία υπερήφανη» με το έργο του.

O Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική επίθεση
Τόνισε, δε, πως είναι ο ίδιος είναι «μεγάλος θαυμαστής του» ηθοποιού.
«Άδειασε» και την υπουργό του
Κληθείς στη συνέχεια να σχολιάσει την ανακοίνωση της υπουργού Πολιτισμού της Γαλλίας Ριμά Αμπντούλ Μαλάκ ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο αφαίρεσης του βραβείου της Λεγεώνας της Τιμής από τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο Εμανουέλ Μακρόν χαρακτήρισε «κάπως βιαστική» την υπουργική ανακοίνωση λέγοντας πως η διάκριση της Λεγεώνας της Τιμής δεν είναι ηθικού χαρακτήρα και ότι αν ήταν, τότε θα έπρεπε να έχει αφαιρεθεί από πολλούς καλλιτέχνες.
«Πρόκειται για ανθρωποκυνηγητό»
Ο Γάλλος πρόεδρος έκανε επίσης λόγο για ανθρωποκυνηγητό κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σημειώνοντας πάντως ότι θεωρεί τον εαυτό του «απρόσβλητο στον αγώνα κατά των επιθέσεων εις βάρος των γυναικών».
Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών από το 2020 για βιασμό, ενώ ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος του.
- ΝΔ: Η σκιώδης κούρσα διαδοχής έχει ήδη ξεκινήσει – Θέσεις εκκίνησης και θέσεις μάχης
- Παναθηναϊκός: Η 12άδα για το τέταρτο παιχνίδι με τη Βαλένθια
- Inflation in Greece Surges to 5.4% in April
- Ο Λευκός Οίκος λέει πως ο Μαρκ Χάμιλ είναι «άρρωστος» μετά από ΑΙ ανάρτησή του με τον Τραμπ σε τάφο
- Χειροπέδες σε 35χρονο που έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και τον προέτρεπε να πυροβολήσει
- LIVE: Ζάλγκιρις Κάουνας – Φενέρμπαχτσε




