Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Διπλό στο Γεντί Κουλέ για τους Αρκάδες

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 0-2: Διπλό στο Γεντί Κουλέ για τους Αρκάδες

Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε εκτός έδρας του ΟΦΗ με 2-0 για την 15η αγωνιστική της Super League - Μιριτέλο (37′) και Ρεγκίς (55′) τα γκολ των φιλοξενούμενων.

ΟΦΗ και Αστέρας Τρίπολης αναμετρήθηκαν στην Κρήτη για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, με τους Αρκάδες να φεύγουν με το «διπλό» στις αποσκευές τους.

Μιριτέλο (37′), Ρεγκίς (55′) τα γκολ των φιλοξενούμενων, με τους Κρητικούς να πιέζουν στο τέλος για το γκολ που θα τους ξαναβάλει στο παιχνίδι αλλά να μην τα καταφέρνει.

Ο Αστέρας παρέμεινε σε τροχιά εξάδας και ο ΟΦΗ μόλις 4 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Αστέρας ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 37′ όταν ο Καλτσάς γύρισε μέσα στην περιοχή και ο Μιριτέλο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ στην κίνηση.

Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο Μιριτέλο με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, μετά από γύρισμα από τα αριστερά, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με τον Αστέρα να προηγείται 1-0 του ΟΦΗ με τον Μιριτέλο από το 37ο λεπτό.

Με την ίδια αποφασιστικότητα μπήκαν στο δεύτερο μέρος οι Αρκάδες, αφού στο 55ο λεπτό, ο Αστέρας κάνει δύο τα τέρματά του. Πίεσε ψηλά, ο Καλτσάς κέρδισε την μπάλα και ο Καρό τον ανέτρεψε μέσα στην περιοχή. Ο Ρεγκίς ήταν εύστοχος και έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του, από την άσπρη βούλα.

Στα τελευταία 15 λεπτά ο ΟΦΗ ανέβησε την πίεσή του και στο 77′ είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει. Ο Φερέιρα από κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γραμματικάκη, με τον Χουχούμη να διώχνει και να «τελειώνει» τη φάση.

Στις καθυστερήσεις οι Κρητικοί απείλησαν ξανά, με την κεφαλιά από τον Τοράλ, αλλά η μπάλα έφυγε έξω και κάπως έτσι το παιχνίδι τελείωσε με τον Αστέρα να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο «διπλό».

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον (59′ Μαρινάκης), Βούρος, Καρώ (67′ Λαμπρόπουλος), Τοράρινσον (72′ Ριέρα), Τοράλ, Γκαγέγκος, Αμπάντα, Νέιρα, Μοσκέρα (60′ Μπάκιτς), Φελίπε

ΑΣΤΕΡΑΣ:  Γραμματικάκης, Γκαρσία, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Γκος (62′ Αλάγκμπε), Μουνάφο (87′ Βαλιέντε), Ρεγκίς (74′ Σίτο), Καλτσάς (87′ Καρμόνα), Ζουγλής (74′ Ντιάρα), Μιριτέλο

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024