Κυριακή 19 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Οι 11 του Καρβαλιάλ για το παιχνίδι στο Περιστέρι (pic)

Ολυμπιακός: Οι 11 του Καρβαλιάλ για το παιχνίδι στο Περιστέρι (pic)

Οι επιλογές του Πορτογάλου προπονητή για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο (20:30).

Με τους Ζοάο Καρβάλιο και Ιβάν Μπρνιτς στη βασική 11άδα παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Καρβαλιάλ στο αποψινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20:30), για την 15η αγωνιστική της Super League.

Ο Πορτογάλος αφήνει στον πάγκο τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και χρησιμοποιεί τον Ζοάο Καρβάλιο στα χαφ δίπλα στον Σαντιάγκο Έσε, καθώς ο Μαντί Καμαρά έχει πάρει άδεια και έχει ταξιδέψει στην πατρίδα του για ένα σοβαρό οικογενειακό θέμα.

Δύο εκπλήξεις από τον Καρβαλιάλ στην 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Παράλληλα, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δίνει φανέλα βασικού στον Ιβάν Μπρνιτς, καθώς ο Πεπ Μπιέλ ταλαιπωρείται από ίωση και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αποψινό παιχνίδι. Αυτή είναι η τέταρτη εμφάνιση του Κροάτη εξτρέμ με τα χρώματα της ομάδας του μεγάλου λιμανιού και πρώτη ως βασικός, καθώς στα προηγούμενα τρία είχε μπει ως αλλαγή.

Αναλυτικά, μπροστά από την εστία του Ολυμπιακού θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Καρβάλιο και Έσε θα είναι στα χαφ, με τους Ποντένσε, Μπρνιτς και Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Υπενθυμίζουμε ότι στο αποψινό παιχνίδι ο Κάρλος Καρβαλιάλ εκτός από τους Πεπ Μπιέλ και Μαντί Καμαρά δεν υπολογίζει επίσης τους Κώστα Φορτούνη και Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο πρώτος είναι τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρνιτς, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Sports in

Κοντά στο sold out η Φιορεντίνα για τον τελικό – Πόσα εισιτήρια απομένουν

Πολύ κοντά στο να εξαντλήσουν τα διαθέσιμα εισιτήρια για τον τελικό του Europa Conference League είναι οι οπαδοί της Φιορεντίνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 19 Μαϊου 2024