Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αποκλειστικό in - Δίκτυο πόλεων δημιουργεί ο Γ. Κωνσταντάτος - Ανοικτό το θέμα υποψηφιότητας του για ΚΕΔΕ

Αποκλειστικό in – Δίκτυο πόλεων δημιουργεί ο Γ. Κωνσταντάτος – Ανοικτό το θέμα υποψηφιότητας του για ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης και πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Γιάννης Κωνσταντάτος δημιουργεί ένα νέο δίκτυο πόλεων απαντώντας στις προκλήσεις των ημερών.

Όπως αποκαλύπτει το in, ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος προχωράει στην δημιουργία δικτύου ανθεκτικών και αειφόρων πόλεων με σκοπό την συνολική βιωσιμότητα των ελληνικών πόλεων, απαντώντας στις προκλήσεις της εποχής.

Προκλήσεις που έχουν να κάνουν τόσο με την κλιματική αλλαγή που συντείνει στην εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, όσο και με την αναγκαιότητα να δημιουργηθούν πιο φιλικές προς το περιβάλλον και φυσικά τον άνθρωπο που αποτελεί μέρος του, πόλεις.

«Το δίκτυο έχει να κάνει με την πολιτική προστασία, την τεχνητή νοημοσύνη και την πρόληψη όπως άλλωστε το εφαρμόζει ο ΣΠΑΥ (Σύνδεσμος για την προστασία και ανάπτυξη του Υμηττού) είπε αποκλειστικά στο in, ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

«Αρχές του νέου έτους θα αποφασίσουμε αν θα κατέβουμε με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο στις εκλογές της ΚΕΔΕ»

Ζητήσαμε και την άποψη του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης για τις προσεχείς εκλογές της ΚΕΔΕ και αν θα ενεργοποιηθεί η παράταξη που έχει δημιουργήσει μαζί με 20 ακόμη Δημάρχους ανά την χώρα με διακριτικό τίτλο «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση».

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε: «Αρχικά διαφωνώ με την κομματικοποίηση των εκλογών της ΚΕΔΕ. Εμείς είμαστε αυτή την στιγμή μια ομάδα 20 Δημάρχων σε ανεξάρτητη παράταξη και συζητάμε αν τελικά θα κατεβάσουμε ψηφοδέλτιο στην ΚΕΔΕ. Έχουμε όλοι υπογράψει την σχετική διακήρυξη. Μετά τις γιορτές θα πάρουμε την οριστική μας απόφαση. Η παράταξη ονομάζεται «Ενωμένη Αυτοδιοίκηση». Περιμέναμε να δούμε τι θα κάνει τελικά ο Χάρης Δούκας και αν θα δώσει το ΠΑΣΟΚ στήριξη ή θα κινηθεί προς ανεξάρτητες υποψηφιότητες. Θα συγκεντρωθούμε μετά τις γιορτές και θα αποφασίσουμε»

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024