Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Κωνσταντάτος: «Υποκλίνομαι στον λαό της πόλης μας»

Γιάννης Κωνσταντάτος: «Υποκλίνομαι στον λαό της πόλης μας»

Με 73% επανεξελέγη ο Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης.

«Υποκλίνομαι στον λαό της πόλης μας» ήταν τα πρώτα λόγια του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων που τον επανεξελέγουν με άνεση από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ο Γιάννης Κωνσταντάτος πρόσθεσε: «Θέλω να γράψω πολλά, παρά πολλά λόγια που να σκιαγραφούν τα συναισθήματά μου αυτές τις ώρες αλλά ειλικρινά το μόνο που μπορώ να πω είναι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ από τα βαθύ της ψυχής μου.

Όταν ξεκίνησα το ταξίδι μου στην Αυτοδιοίκηση το το 2006, δίχως επώνυμο βαρύ, εμπειρία ή άλλη στήριξη πέραν της οικογένειας μου δεν είχα φανταστεί ότι θα ερχόταν μια μέρα που θα με ψήφιζε το 77% της πόλης που γεννήθηκα, της Αργυρούπολης και το 65% της πόλης που γνώρισα και αγάπησα από το 2010 , το Ελληνικό μας. Στο σύνολο και των δύο κοινοτήτων το 73 % !

Σταθερά αλλά ανοδικά κερδίσαμε την αγάπη σας και κτίσαμε μία σχέση εμπιστοσύνης απόλυτη. Το 2010 στην πρώτη μου υποψηφιότητα μου δώσατε 22%. Το 2014 λάβαμε 44%, το 2019 68% και τώρα το συγκλονιστικό 73 %.

«Τα καλύτερα έρχονται»

Θα είμαι πάντα δίπλα σας , ένας από εσάς, με εσάς για εσάς εργάτης αυτής της πόλης που Υποκλίνομαι. Τα καλύτερα άλλωστε έρχονται.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους συνεργάτες μου, το Ψηφοδέλτιο της Νίκης που έγραψε ιστορία καθώς και την οικογένεια μου γιατί τους χρωστάω τα πάντα.

Την μεγαλειώδη αυτή νίκη την αφιερώνω στον πατέρα μου που είναι πάντα εδώ.

Ραντεβού τώρα στις εκλογές του 2028. Από σήμερα σηκώνουμε πάλι τα μανίκια για περισσότερα έργα για το Ελληνικό Αργυρούπολη, την πόλη της καρδιάς μου».

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024