Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεβεγιόν: Τα λαμπερά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Ρεβεγιόν: Τα λαμπερά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι

Σύντομος οδηγός για να καταφέρετε να κάνετε στο σπίτι τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς!

Οι γιορτές είναι μια ανάσα μακριά και όπως είναι λογικό ήδη θα έχετε ξεκινήσει να κάνετε τα πλάνα σας για το που θα περάσετε το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς. Λαμπερά make-up looks και εντυπωσιακά φορέματα στις πιο χειμερινές αποχρώσεις δεν θα είναι ολοκληρωμένα χωρίς τα κατάλληλα για την περίσταση χτενίσματα, που θα μαγνητίσουν όλα τα βλέμματα.

Για να έχετε λοιπόν, μια ολοκληρωμένη εικόνα μην παραμελήσετε τα μαλλιά σας. Τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα που μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι, περιλαμβάνουν:

Ψηλή αλογοουρά

Σικ και λειτουργική, η ψηλή αλογοουρά είναι το ιδανικό χτένισμα για να δείχνετε στις γιορτές περιποιημένη χωρίς όμως τα μαλλιά σας να μπλέκονται στο φαγητό ή τις δουλειές σας.

Πειραματιστείτε και δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο… Όλα τα μαλλιά πάνω που θα αναδείξουν το πρόσωπό σας; Μερικά τουφάκια ή οι αφέλειες κάτω; Μπορείτε επιπλέον να δοκιμάσετε να την αφήσετε ίσια για να ένα πιο τολμηρό look ή να πιάσετε τα μισά μαλλιά σας. Γυρίστε τα μισά που θα μείνουν κάτω προς τα έξω  με πιστολάκι ή την πρέσα μαλλιών.

Κυματιστά με κλιπς

Τα κλιπς έχουν επανέρθει δυναμικά στο hair styling και θα μας συνοδεύσουν και στο 2024.

Για πιο εντυπωσιακό look, δοκιμάστε να κάνετε τα μαλλιά σας κυματιστά χρησιμοποιώντας την πρέσα ή ένα ψαλίδι για μπούκλες και αφού τα χτενίσετε για να ανοίξουν, δημιουργώντας πιο φυσικούς σχηματισμούς, πιάστε τα από την μία πλευρά με κλιπς ή τσιμπιδάκι με λαμπερές λεπτομέρειες.

Low-bun

Πρόκειται για ένα από τα πιο κομψά χτενίσματα, που ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο ανεξάρτητα από το σχήμα του. Μαζέψτε τα μαλλιά σας σε ένα χαμηλό κότσο και αφήστε τις δύο μπροστινές τούφες να πέφτουν επιμελώς ατημέλητες στο πρόσωπό σας.

Για έξτρα όγκο δοκιμάστε να τυλίξετε τα μαλλιά σας σε ένα μπομπάρι και φυσικά μην ξεχάσετε να κάνετε χαλαρές μπούκλες τις μπροστά τούφες.

Bow-style χτενίσματα

Οι φιόγκοι είναι από τα πιο hot trends της σεζόν. Δέστε τα μαλλιά σας χαμηλά με μια κορδέλα ή για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ένα κλιπ μαλλιών με φιόγκο.

Προσέξτε ο φιόγκος σας να ταιριάζει χρωματικά με το υπόλοιπο σύνολο. Τα μαλλιά σας μπορείτε να τα αφήσετε να πέφτουν ίσια στην πλάτη σας ή να κάνετε χαλαρές μπούκλες, χρησιμοποιώντας την πρέσα ή ένα ψαλίδι για μπούκλες.

Θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να τα καταφέρετε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε αξεσουάρ μαλλιών ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα, στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση, χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA.

Εντωμεταξύ μην αργείτε να κάνετε τα δώρα για τους αγαπημένους σας ενώ εάν ακόμα δεν έχετε καταλήξει, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024