Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το cameo της Σίντι Κρόφορντ στο «Crown» και η συνάντηση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το cameo της Σίντι Κρόφορντ στο «Crown» και η συνάντηση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Η Σίντι Κρόφορντ εμφανίστηκε στη δημοφιλή σειρά «The Crown», με το μοντέλο να θυμάται την εποχή που επισκέφθηκε το παλάτι και γνώρισε την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Με αφορμή το cameo της Σίντι Κρόφορντ στο The Crown, το διάσημο μοντέλο μοιράστηκε τη σκηνή από την τηλεοπτική σειρά όπου ο πρίγκιπας Φίλιππος μιλάει στον εγγονό του πρίγκιπα Γουίλιαμ για τα μοντέλα της εποχής, δείχνοντας τις αφίσες τους στον τοίχο.

Σε μία από τις φωτογραφίες στον πίνακα ανακοινώσεων είναι φυσικά και το διάσημο supermodel Σίντι Κρόφορντ.

«Ένα μικρό cameo στο The Crown. Ακόμα θυμάμαι έντονα να επισκέπτομαι το παλάτι του Κένσινγκτον για να συναντήσω την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον έφηβο πρίγκιπα Γουίλιαμ (ο οποίος είχε μόλις ανακαλύψει τα ‘Super Models’».

Ήταν αυτό το στιγμιότυπο που θύμισε στο διάσημο μοντέλο των 90’ς τη συνάντησή του με την αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η συνάντηση της Σίντι Κρόφορντ με την πριγκίπισσα Νταϊάνα

Το 57χρονο supermodel σε παλιότερη ανάρτησή του είχε δημοσιεύσει μαι φωτογραφία της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και είχε αναφερθεί στην εμπειρία της συνάντησής τους.

«Σήμερα θυμάμαι αυτή τη γυναίκα που ενέπνευσε τον κόσμο. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Παλάτι Κένσινγκτον. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα με κάποιον τρόπο βρήκε το τηλέφωνο του γραφείου μου, τηλεφώνησε και ζήτησε να μου μιλήσει.

Η βοηθός μου ήταν σε κατάσταση σοκ! Τελικά ήρθαμε σε επαφή και με προσκάλεσε την επόμενη φορά που θα βρισκόμουν στο Λονδίνο, να περάσω για τσάι -νομίζω ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε μόλις αρχίσει να προσέχει τα μοντέλα και θεώρησε ότι θα ήταν μια χαριτωμένη έκπληξη για εκείνον και τον πρίγκιπα Χάρι.

Ένιωθα νευρική και δεν ήξερα τι να φορέσω, αλλά θυμάμαι ότι μόλις μπήκε στο δωμάτιο και αρχίσαμε να μιλάμε, ήταν σαν να μιλάω με μια φίλη. Ήταν κορυφαία μας έδειξε πώς πρέπει να είναι μια μοντέρνα πριγκίπισσα. Αναπαύσου εν ειρήνη #PrincessDiana #TBT».

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024