Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απίστευτη ομοιότητα και λάμψη για Κάια Γκέρμπερ και Σίντι Κρόφορντ

Απίστευτη ομοιότητα και λάμψη για Κάια Γκέρμπερ και Σίντι Κρόφορντ

Η Κάια Γκέρμπερ και η μητέρα της Σίντι Κρόφορντ έκαναν τα φλας των φωτογράφων να πάρουν φωτιά, ποζάροντας μαζί στο κόκκινο χαλί.

Ήταν το βράδυ της Τρίτης που η 22χρονη Κάια Γκέρμπερ έδωσε το παρών μαζί με τη μητέρα της και supermodel των ’90ς Σίντι Κρόφορντ στο πάρτι Planet Omega στη Νέα Υόρκη.

Το εντυπωσιακό δίδυμο τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του, με μητέρα και κόρη να επιλέγουν το μαύρο χρώμα για την εμφάνισή τους.

Η Κάια Γκέρμπερ και η Σίντι Κρόφορντ απαθανατίστηκαν από τους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, με το δίδυμο να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Η εκδήλωση Planet Omega, που άνοιξε στις 9 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Νοεμβρίου, είναι μια γιορτή για τα 120 χρόνια ιστορίας της Omega, ένα από τα κορυφαία brand στα ρολόγια πολυτελείας ανά τον κόσμο.

Η τολμηρή επιλογή της Κάια Γκέρμπερ

Η Κάια Γκέρμπερ έκανε μια τολμηρή επιλογή, καθώς επέλεξε να μη φορέσει σουτιέν κάτω από το διάφανω μαύρο ζιβάγκο που συνδύασε με μια πλισέ μαύρη φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η μητέρα της και supermodel των 90’ς Σίντι Κρόφορντ επέλεξε επίσης ένα μαύρο σύνολο για την εκδήλωση, με τις δύο εντυπωσιακές γυναίκες να κάνουν τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν.

Τόσο η Σίντι Κρόφορντ όσο και η Κάια Γκέρμπερ φόρεσαν τα αγαπημένα τους ρολόγια Omega για την περίσταση.

Το αγαπημένο supermodel των 90’ς μοιράζεται την Κάια και τον 24χρονο γιο της Presley με τον επί σειρά ετών σύζυγό της Rande Gerber, 61.

Η βασίλισσα της πασαρέλας και ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένοι από το 1998 και τον Μάιο γιόρτασαν την 25η επέτειο γάμου τους.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024