Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψάχνει… σανίδα σωτηρίας στο Βόλο ο Παναθηναϊκός

Ψάχνει… σανίδα σωτηρίας στο Βόλο ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός μετά τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα ψάχνει νίκη… βάλσαμο κόντρα στον Βόλο, για να μπορέσει να κάνει λίγο πιο «ήσυχες» γιορτές.

Ο Παναθηναϊκός μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Μακάμπι Χάιφα και την ήττα από τον Ατρόμητο με 3-2, βρίσκεται σε κακή κατάσταση και στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Βόλο (20/12, 19:00), θα προσπαθήσει να φτάσει στη νίκη που θα αντιστρέψει το κλίμα της ομάδας πριν τις γιορτές.

Απέναντί τους οι «πράσινοι» θα συναντήσουν τον Βόλο, που βρίσκεται στην καλύτερη φάση του μέσα στη σεζόν, αφού από τον ερχομό του Άνχελ Λόπεθ, η ομάδα της Μαγνησίας είναι αήττητοι για 4 σερί παιχνίδια στη Super League με 2 νίκες (Πανσερραϊκός εντός και Λαμία εκτός) και 2 ισοπαλίες (ΟΦΗ εκτός και Ολυμπιακό εντός) και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις, παίρνοντας ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Οι ιδιαίτερες συζητήσεις και οι απόντες

Στον Παναθηναϊκό επικρατεί μία έντονη εσωστρέφεια, ενώ δεν είναι και λίγες οι συζητήσεις για το μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που ψάχνει μία νίκη που θα επαναφέρει τους «πράσινους» στα θετικά αποτελέσματα και θα τους διατηρήσει ψηλά στη βαθμολογία. Για τον Παναθηναϊκό απόντες από το σημερινό παιχνίδι είναι οι Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον.

Ο προπονητής του Βόλου δεν θα έχει στη διάθεσή του, για το σημερινό παιχνίδι τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο, ενώ δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Τρουιγιέ, που είναι δανεικός στους «Βολιώτες» από το «τριφύλλι».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024