Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ένα διαφορετικό δείπνο από τα συνηθισμένα (pics)

Ένα διαφορετικό δείπνο από τα συνηθισμένα (pics)

Οι μασκότ της πρώτης και δεύτερης κατηγορίας του ολλανδικού ποδοσφαίρου «έφαγαν» μαζί και έστειλαν μήνυμα ενότητας - «Αντιπαλότητα υπάρχει μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα».

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Αϊντχόφεν. Η ολλανδική ομάδα λίγες ημέρες πριν τα Χριστούγεννα μάζεψε στο «Φίλιπς Στάντιον» όλες τις μασκότ της Eredivisie, αλλά και της δεύτερης κατηγορίας και τους έκανε το τραπέζι, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της πρωτοπόρου του ολλανδικού πρωταθλήματος στήθηκαν δύο μεγάλα τραπέζια. με την μασκότ της Αϊντχόφεν, Phoxy, να υποδέχεται τις αντίστοιχες των άλλων συλλόγων της Eredivisie, αλλά και τις 20 της δεύτερης κατηγορίας.

Ένα πολύ όμορφο σκηνικό, στο οποίο έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων οι μασκότ των Άγιαξ, Φέγενορντ και Άλκμααρ, που διεκδικούν το πρωτάθλημα μαζί με την Αϊντχόφεν, με την ολλανδική ομάδα να ανεβάζει τις σχετικές φωτογραφίες στα social media.

Μάλιστα, συνόδευσε τη σχετική ανάρτηση με ένα μήνυμα ενότητας, τονίζοντας ότι η αντιπαλότητα υπάρχει μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ένα ξεκάθαρο μήνυμα κατά της βίας, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Η κατάσταση στην Erevisie

Μετά από 16 αγωνιστικές στη φετινή Eredivisie η Αϊντχόφεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα το απόλυτο. 16Χ16 με 48 βαθμούς στο ενεργητικό της. Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας είναι η Φέγενορντ με 38 πόντους, στην τρίτη η Τβέντε με 34, στην τέταρτη η Αλκμααρ με 33 και στην πέμπτη ο Αγιαξ με 25.

Η επόμενη αγωνιστική είναι στα μέσα Ιανουαρίου, με την Αϊντχόφεν στις 13 Ιανουαρίου να υποδέχεται την Εξέλσιορ, η Φέγενορντ την Ναϊμέγκεν (14/1) και η Τβέντε την Αλκμααρ (13/1).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Πέτερ Μπος με το 16Χ16 που έχει κάνει μέχρι τώρα βρίσκεται πολύ κοντά σε ένα ιστορικό ρεκόρ, καθώς εάν κάνει το 18Χ18 θα καταρρίψει το ρεκόρ του συλλόγου με τις περισσότερες διαδοχικές νίκες, που κρατά η ομάδα του Γκους Χίντινκ από την αγωνιστική περίοδο 1987-88 με 17 συνεχόμενες.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024