Χαμός με Νέιπιερ και Σφαιρόπουλο στον Ερυθρό – Φεύγει ο Αμερικανός
Στην αποκάλυψη πως ο Σαμπάζ Νέιπιερ ζήτησε να μην λάβει μέρος στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, προέβη ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Γιάννης Σφαιρόπουλος.
Ο Ερυθρός Αστέρας περνάει μια μίνι κρίση και ο λόγος δεν είναι ούτε το γεγονός ότι περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά ούτε η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Οι Σέρβοι έχουν εσωτερικά προβλήματα και αυτά βγαίνουν προς τα έξω με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να καλείται να τα διαχειριστεί, αλλά μέχρι στιγμής να μην το κάνει με τον καλύτερο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Σφαιρόπουλος αποκάλυψε ότι ο Νέιπιερ ζήτησε να μην παίξει κόντρα στη Ρεάλ, διότι μιλάει με άλλη ομάδα, όμως εκείνος απάντησε και το έκανε με πολύ ιδιαίτερο τρόπο.
«Ο Σαμπάζ είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλη ομάδα και ζήτησε να μην αγωνιστεί κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός μετά το τέλος του ματς με τη βασίλισσα.
Από την πλευρά του ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ενδιαφέρεται να τον επανεντάξει στο ρόστερ της, απάντησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας: «Πες την αλήθεια μπροστά στην κάμερα».
Δείτε το σχετικό story:
- Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, δεσμώτης
- ΠΑΟΚ – Περιστέρι Betsson 101-77: «Αγκαλιά» με την πρόκριση στα ημιτελικά ο δικέφαλος
- Πότε μπαίνουν οι συντάξεις Απριλίου – Οι αλλαγές που φέρνει η αργία της 25ης Μαρτίου
- Με 500 δολάρια μπορείς να φέρεις στη ζωή τον αγαπημένο σου άνδρα (από τη λογοτεχνία)
- Το Ιράν απειλεί να πλήξει λιμάνια στη Μέση Ανατολή αν χτυπηθούν οι λιμενικές εγκαταστάσεις της χώρας
- The Expla-in Project: Πώς σχετίζεται ο πόλεμος στο Ιράν με τα σενάρια πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα;



