Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Επιθεωρήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Φυλής

Επιθεωρήθηκε το αντιπλημμυρικό έργο του Δήμου Φυλής

Εκτείνεται σε μήκος 3 χιλιομέτρων.

Έλεγχο στο μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο της οδού Πηνειού που αναμένεται να δώσει οριστικό τέλος στα πλημμυρικά φαινόμενα των συνοικιών Δροσούπολη και Άγιος Γεώργιος, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς, κατά την εκκίνηση των εργασιών της τρίτης φάσης την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2023.

Με την τοποθέτηση αγωγού αποχέτευσης ομβρίων στην Πηνειού, από το ύψος της οδού Πίνδου μέχρι τη Λεωφόρο Φυλής, ολοκληρώνεται η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, λύνοντας προβλήματα δεκαετιών. Ήδη έχουν παραδοθεί οι αγωγοί των οδών Αλιάκμονος, Μακεδονίας και Αιγαίου Πελάγους, με τελικό αποδέκτη των υδάτων τη λίμνη ανάσχεσης στο Πάρκο Πόλης, απ’ όπου διοχετεύονται, μέσω του αγωγού των Ευπυρίδων, ο οποίος διασχίζει το Ζεφύρι, το Καματερό και το Ίλιον, στον Κηφισό.

Τι περιλαμβάνει το έργο στο Δήμο Φυλής

Το έργο περιλαμβάνει κατασκευή δικτύου αγωγών αποχέτευσης ομβρίων συνολικού μήκους 3 χιλιομέτρων, που υποστηρίζεται από τα αναγκαία φρεάτια υδροσυλλογής. Ο Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς σημειώνει πως πρόκειται για ένα μεγάλο αντιπλημμυρικό έργο που θα λύσει ουσιαστικά τα προβλήματα από τα πλημμυρικά φαινόμενα, τα οποία αντιμετωπίζει η περιοχή και θα αναβαθμίσει τις συνθήκες της καθημερινότητας και της ασφάλειας των πολιτών.

Είναι ένα έργο μεγάλης κλίμακας αφού εκτείνεται σε μήκος 3 χιλιομέτρων και η ολοκλήρωση του θα ενισχύσει την αντιπλημμυρική προστασία του δήμου Φυλής αλλά και όμορων δήμων της ευρύτερης περιοχής που επηρεάζονται από εκείνα τα σημεία.

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024