Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καταστήματα Protergia έγιναν 85 και σε περιμένουν με μοναδικά δώρα!

Τα καταστήματα Protergia έγιναν 85 και σε περιμένουν με μοναδικά δώρα!

Γιορτές σημαίνουν δώρα αλλά και εκπλήξεις, που θα τις βρείτε με μία επίσκεψη στο πιο κοντινό σας κατάστημα.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τις γιορτές είναι η λάμψη, τα λαμπάκια και η λαμπερή διάθεση όλων.  Είναι οι μέρες που θέλουμε να είμαστε τόσο μέσα στα στολισμένα μας σπίτια με τα κάθε λογής χριστουγεννιάτικα γλυκά, όσο και έξω στα μαγαζιά και στους δρόμους της πόλης που είναι πιο όμορφοι από ποτέ.

Βολτάροντας στην πόλη, μην χάσετε να χαζέψετε τις γιορτινές βιτρίνες της Protergia που μετράνε ήδη τα 85 καταστήματα με την τελευταία διεύρυνση του δικτύου και το γιορτάζουν με ένα μεγάλο διαγωνισμό!

Τι μπορεί να κερδίσεις με μία επίσκεψή σου σε ένα γιορτινό κατάστημα; Λοιπόν έχουμε και λέμε: smartphones, ηλεκτρικά πατίνια, δωροεπιταγές για προϊόντα τεχνολογίας και πολλά ακόμη δώρα μπορούν να γίνουν εύκολα δικά σου! Ο σούπερ διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 6/1 και μπορούμε όλοι να λάβουμε μέρος. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να επισκεφτείς ένα από τα 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, να δηλώσεις συμμετοχή, ώστε αυτόματα να μπεις στην κλήρωση του μεγάλου διαγωνισμού.

Με 85 καταστήματα Protergia σε όλη την Ελλάδα, μπορείς να κερδίσεις 85 μοναδικά δώρα!

Πέρα από όλα αυτά τα δώρα που πολύ θα θέλαμε όλοι, οι γιορτινές εκπλήξεις της Protergia  δε σταματούν εδώ! Σημείωσε ότι ακολουθούν events και happenings, πασπαλισμένα με χριστουγεννιάτικη χρυσόσκονη, που δεν θα θες να χάσεις.

Πηγαίνοντας σε ένα κατάστημα της Protergia θα μπορείς να συζητήσεις με τους καταρτισμένους υπαλλήλους της, ώστε επιπλέον να ενημερωθείς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Protergia που συμφέρουν την ενέργεια του σπιτιού ή της επιχείρησής σου.

Δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, επισκέψου σήμερα ένα από τα 85 κατάστημα Protergia, το μεγαλύτερο ανεξάρτητο πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου στην Ελλάδα και κάνε τις γιορτές ακόμα πιο φωτεινές.

Sports in

Άποντος ο Σλούκας στην Euroleague για πρώτη φορά μετά το 2019

Δεν έβαλε ούτε πόντο για πρώτη φορά μετά τις 30 Οκτωβρίου 2019 σε ένα Φενερμπαχτσέ – Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024