Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ελ Αραμπί: Ανέβηκε στην 9η θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού

Ελ Αραμπί: Ανέβηκε στην 9η θέση των σκόρερ του Ολυμπιακού

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με το τέρμα που σημείωσε στις Σέρρες, έφτασε τα 66 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα

Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, χαρίζοντας τη νίκη στους Ερυθρόλευκους. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και δείχνει να τον εμπιστεύεται περισσότερο ο Καρβαλιάλ εν αντιθέσει με τον Μαρτίνεθ, ο οποίος τον είχε «στον πάγο».

Έτσι, ο Ελ Αραμπί έφτασε τα 66 γκολ στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας κατά ένα τον Γιώτη Τσαλουχίδη που είχε σταματήσει στα 65 σε 236 συμμετοχές. Παράλληλα, έγινε ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο πρωτάθλημα, μετά τους Ιμπαγάσα και Βαλμπουενά.

Η ενημέρωση της Super League για τα επιτεύγματα του Ελ Αραμπί:

«Στην 9η θέση των σκόρερ όλων των εποχών του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στη Super League, αφού σημείωσε το 66ο του γκολ για το πρωτάθλημα και άφησε πίσω του τον Γιώτη Τσαλουχίδη, ο οποίος είχε κλείσει την καριέρα του στους Ερυθρόλευκους με 65 σε 235 συμμετοχές στην Α’ Εθνική/Super League.

Ο Ελ Αραμπί έχει σημειώσει τα 66 τέρματα σε 141 ματς πρωταθλήματος και συνολικά έχει 91 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ερυθρόλευκους, αφού μετρά 6 σε αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος και 19 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Είναι το δεύτερο διαδοχικό ματς στο οποίο σκοράρει, αφού είχε βρει γκολ και στο Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League. Είχε να σημειώσει τέρμα σε δύο διαδοχικά ματς από τον Ιανουάριο του 2023, όταν ήταν ο σκόρερ του Ολυμπιακού στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στις 25 Ιανουαρίου 2023 και σκόραρε και στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ 2-1 στις 29 Ιανουαρίου 2023 για το πρωτάθλημα.

Αυτή τη σεζόν στο πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο εναντίον του Πανσερραϊκού, με τον οποίο είχε γκολ και στον αγώνα του Α’ Γύρου στο στάδιο Καραϊσκάκης, στη νίκη των Ερυθρολεύκων με 2-0.

Παράλληλα έγινε ο τρίτος γηραιότερος ποδοσφαιριστής που σκοράρει στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, αφού πέρασε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, και πλέον είναι πίσω από τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Αριέλ Ιμπαγάσα».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024