Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί!

Γράφει ιστορία ο Ελ Αραμπί!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί έσπασε ένα ιδιαίτερο ρεκόρ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το εμφατικό 5-2 της Μπάτσκα Τόπολα στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League και προκρίθηκε στα play offs του Europa Conference League, με φόντο τη φάση των «16» της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ένας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στη χθεσινή «ερυθρόλευκη» νίκη ήταν και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 64′ και τρία λεπτά αργότερα έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 για το σύνολο του Κάρλος Καρβαλιάλ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο… πάνθεον της ερυθρόλευκης ιστορίας στην Ευρώπη

Με αυτό του το τέρμα ο Μαροκινός φορ έγραψε ιστορία, καθώς έσπασε το ρεκόρ του γηραιότερου ποδοσφαιριστή που σκοράρει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Το ρεκόρ που έσπασε ο Ελ Αραμπί

Ο Ελ Αραμπί πέτυχε το χθεσινό γκολ κόντρα στη σέρβικη ομάδα στην ηλικία των 36 ετών, 10 μηνών και 9 ημερών, ξεπερνώντας τον Εστέμπαν Καμπιάσο (36 ετών 6 μηνών 21 ημερών, 09.03.2017, Ολυμπιακός – Μπεσίκτας 1-1), σύμφωνα με όσα αναφέρει το soccerbase.gr.

Επίσης, αξίζει να αναφερθεί πως ο 37χρονος επιθετικός σκόραρε για 5η συνεχόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επίδοση που έχει και ο Γιώργος Μασούρας, με τον Ελ Αραμπί να αποτελεί έτσι κι αλλιώς πλέον εδώ και μερικά χρόνια έναν από τους καλύτερους επιθετικούς που αγωνίστηκαν τον 21ο αιώνα στον Ολυμπιακό.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024