Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bullying στον Βόλο: Προκαταρκτική έρευνα με εντολή εισαγγελέα για τον 7χρονο μαθητή

Bullying στον Βόλο: Προκαταρκτική έρευνα με εντολή εισαγγελέα για τον 7χρονο μαθητή

Ένας άλλος μαθητής έπαιζε τρίλιζα στα οπίσθια του παιδιού - Οι γονείς καταγγέλλουν πως η διεύθυνση του σχολείου υποβάθμισε τη σημασία του συμβάντος, «απαντούν» με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου

Ανάστατος είναι ο Βόλος μετά την αποκάλυψη του περιστατικού bullying σε βάρος 7χρονου μαθητή. Ένας μεγαλύτερος μαθητής φέρεται να έγδυνε το παιδί και να έπαιζε τρίλιζα πάνω στα οπίσθιά του. Το περιστατικό έχει συγκλονίσει γονείς και μαθητές, ενώ έχει διαταχθεί προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία.

Πιο συγκεκριμένα, ένας άλλος μεγαλύτερος μαθητής κατέβαζε με τη βία τα παντελόνια του 7χρονου και έπαιζε τρίλιζα με στυλό στα ευαίσθητα σημεία του σώματος του, μπροστά στα υπόλοιπα παιδιά του σχολείου κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων.

Η αντίδραση της διεύθυνσης του σχολείου

Μόλις το πληροφορήθηκαν οι γονείς του 7χρονου, το πρώτο πράγμα που έκαναν ήταν να απευθυνθούν στη διεύθυνση του σχολείου. Ωστόσο, όπως καταγγέλουν οι γονείς του μαθητή, η απάντηση που έλαβαν ήταν εξοργιστική, καθώς προσπάθησαν να υποβαθμίσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«To πρώτο πράγμα που έκανα όταν μπήκα στην αίθουσα με τη διευθύντρια -που δεν μου έβγαινε φωνή- ήταν να βγάλω το κινητό μου, να το ανοίξω και να της το δώσω. Και μου λέει ωραία βλέπω μία ζωγραφιά. Σκοπός της ήταν να υποβιβάσει το συμβάν» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας.

Με μηνύσεις «απαντούν» οι γονείς, προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Βόλου

Ήδη οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ενώ διενεργείται και ένορκη διοικητική εξέταση από τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Εισαγγελία Βόλου διέταξε τη λήψη επιπλέον καταθέσεων τόσο από τους γονείς του 7χρονου μαθητή όσο και από τον μαθητή που ζωγράφιζε το σώμα του ανήλικου, αλλά και καταθέσεις από τη διευθύντρια του σχολείου και άλλων μαθητών παρουσία ψυχολόγου.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024