Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bullying στον Βόλο: Θα το διερευνήσουμε μέχρι τέλους διαμηνύει το σχολείο - Τι καταγγέλλει η μητέρα

Bullying στον Βόλο: Θα το διερευνήσουμε μέχρι τέλους διαμηνύει το σχολείο – Τι καταγγέλλει η μητέρα

Ο 7χρονος που υπέστη bullying σε σχολείο του Βόλου αναμένεται να οδηγηθεί με τους γονείς του στην Αστυνομία προκειμένου να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.

Θα το διερευνήσουμε μέχρι τέλους διαμηνύει σήμερα Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου η διεύθυνση του δημοτικού σχολείου στον Βόλο στο οποίο μαθητές έγδυσαν 7χρονο αγοράκι και έπαιζαν τρίλιζα πάνω στο σώμα του.

Ο υποδιευθυντής του δημοτικού σχολείου ανέφερε ότι «αυτή τη στιγμή είμαστε ακόμα σε διαδικασία διερεύνησης όταν θα έχουμε κάτι που μπορεί να ανακοινωθεί θα σας ενημερώσουμε. Έχουν γίνει τα πάντα, τα προβλεπόμενα έχουν γίνει τα πάντα από την πλευρά της διευθύντριας».

Ο 7χρονος αναμένεται να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο

Η μητέρα του 7χρονου, μιλώντας στο Mega, καταγγέλλει ότι πήγε σήμερα στο σχολείο για να ενημερωθεί για την εξέλιξη της έρευνας και την έδιωξαν.

«Παίρνω τηλέφωνο από το πρωί. Δεν μου σήκωσε κανένας τα τηλέφωνα. Πήγα από το σχολείο μήπως και τη βρω (σ.σ. τη διευθύντρια) εκεί να κάνουμε μια ανθρώπινη συζήτηση. Να συζητήσουμε ξανά. Δεν τη βρήκα εκεί. Βγήκαν δάσκαλοι άλλοι και φυσικά δεν με βάλανε μέσα. Δεν με βάλανε μέσα να μιλήσουμε στο γραφείο σαν άνθρωποι. Ήμουν έξω και μου είπανε ότι το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η μητέρα του 7χρονου τονίζει ότι έχουν γίνει αντίστοιχα περιστατικά bullying και σε άλλα παιδιά, στο ίδιο σχολείο. «Σήμερα πληροφορήθηκα από μια άλλη μαμά που είχε αντίστοιχο περιστατικό bullying και μου είπε ότι εχθές είδε τη μητέρα αυτού του παιδιού και τη φωνάξανε στο σχολείο και απλά ούρλιαζε και δεν παραδεχόταν ότι το παιδί, ότι το δικό της το παιδί είναι ο θύτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από παιδοψυχολόγο θα εξεταστεί ο 7χρονος

Ο 7χρονος αναμένεται να οδηγηθεί με τους γονείς του στην Αστυνομία προκειμένου να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο.

Παράλληλα, η μητέρα του καταγγέλλει ότι ο 7χρονος κατονόμασε τον δράστη αλλά η μεταχείριση που είχε από τη διευθύντρια δεν ήταν η ενδεδειγμένη.

«Το παιδί το έδειξε ποιος το έκανε. Φυσικά εκείνο το αρνήθηκε και γύρισε πίσω το παιδί κλαίγοντας και μου λέει «μαμά φοβάμαι δεν με πιστεύει κανένας». Για δεύτερη φορά έγινε το θύμα και δεν το πιστεύει κανένας», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Από παιδοψυχολόγο θα εξεταστεί ο 7χρονος

Τι λέει ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων από την πλευρά του καταδικάζει το περιστατικό. Είναι σε καθημερινή επαφή με την διευθύντρια ωστόσο δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ακόμα με τους γονείς.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων σημείωσε ότι «για το περιστατικό αυτό δεν ενημερωθήκαμε από τους γονείς του εμπλεκομένου παιδιού. Το μάθαμε από μέσα κοινωνικής δικτύωσης από έκανε μια δήλωση. Στείλαμε μήνυμα και έστειλα κι εγώ «είμαι ο πρόεδρος του συλλόγου και τα λοιπά για οτιδήποτε θέλετε. Λυπούμαστε για το γεγονός και αν θέλετε επικοινωνία μαζί μας και μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι, ανά πάσα ώρα πάρτε μας τηλέφωνο». Μέχρι στιγμής δεν έχουμε καμία επικοινωνία».

Τέλος, σημειώνεται ότι ο πατέρας του παιδιού πήγε χθες στην Αστυνομία και υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου με τον 7χρονο να έχει υποδείξει ήδη ποιο παιδί ήταν εκείνο που του έκανε μπούλινγκ.

Δείτε βίντεο:

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024