Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ

Τι συμβαίνει με τον Μπακασέτα στην Τραμπζονσπόρ

Η Τραμπζονσπόρ με ανακοίνωσή της διαψεύδει όσα γράφτηκαν στον τουρκικό Τύπο για την πρόταση ανανέωσης στον Τάσο Μπακασέτα.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία στον τούρκικο Τύπου πως η Τράμπζονσπορ έχει καταθέσει πρόταση ανανέωσης στον Τάσο Μπακασέτα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα της γειτονικής χώρας αναφέρουν πως η ομάδα της Τραπεζούντας έχει προσφέρει συμβόλαιο τριετής διάρκειας με συνολικές απολαβές τα 6,6 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή 2,2 εκατ. τον χρόνο μαζί με μπόνους.

Οι αποκαλύψεις των Τούρκων για τον Μπακασέτα

Ωστόσο, η Τράμπαζονσπορ με επίσημη ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει διαψεύδοντας τα όποια σενάρια είχαν δημιουργηθεί. Αναλυτικά η ανακοίνωση έγραφε:

«Οι »ισχυρισμοί» σε κάποια ειδησεογραφικά sites και λογαριασμούς στα social media σχετικά με τη νέα προσφορά συμβολαίου του ποδοσφαιριστή μας Αναστάσιου Μπακασέτα δεν αντικατοπτρίζουν την αλήθεια. Ανήθικες και κερδοσκοπικές ειδήσεις όπως αυτή βλάπτει τόσο τον σύλλογο όσο και τους ποδοσφαιριστές μας».

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Έλληνα άσου λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν.

Τι λένε για την ΑΕΚ

Δημοσίευμα από την Τουρκία κάνει λόγο για πρόταση της ΑΕΚ στον Τάσο Μπακασέτα που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Τράμπζονσπορ.

«Η ΑΕΚ, η πρώην ομάδα του ενδιαφέρεται για τον Τάσο Μπακασέτα και ετοιμάζεται να του κάνει προσφορά 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως. Η ΑΕΚ που διεκδικεί το πρωτάθλημα θέλει να ενισχυθεί εντάσσοντας ξανά στο δυναμικό της το πρώην αστέρι της».

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024