Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι, αλλά τα «σπιρούνια» πήραν το διπλό

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τότεναμ 0-2: Το πάλεψαν οι γηπεδούχοι, αλλά τα «σπιρούνια» πήραν το διπλό

Η Τότεναμ επικράτησε εκτός έδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ 2-0 και πλησίασε στην 4άδα της Premier League.

Η Τότεναμ μετά την «κοιλιά» που έκανε με πέντε παιχνίδια μακριά από τη νίκη, επανήλθε δυναμικά με τη νίκη με 4-1 κόντρα στη Νιούκαστλ την προηγούμενη αγωνιστική και συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις της και κόντρα στη Νότιγχαμ, περνώντας από το «Σίτι Γκράουντ» με 2-0.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Ποστέκογλου έπιασε τη Μάντσεστερ Σίτι στην 4η θέση στους 33 βαθμούς, έχοντας παιχνίδι περισσότερο.

Τα «Σπιρούνια» βρήκαν το γκολ που έψαχναν στο πιο κατάλληλο σημείο. Ο Ριτσάρλισον, διανύοντας περίοδο φορμαρίσματος, μετά τα δύο γκολ του κόντρα στη Νιουκάστλ, πέτυχε ακόμη ένα με αντίπαλο τη Νότιγχαμ για το 0-1 στο 45+2′.

Η Νότιγχαμ έφτασε σε γκολ ισοφάρισης με τον Ελάνγκα στο 58ο λεπτό, όμως μετά από εξέταση της φάσης στο VAR το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 65′ ο Κολουσέφσκι πέτυχε το 0-2, δίνοντας μεγάλο προβάδισμα νίκης στην Τότεναμ. Η ομάδα του Ποστέκογλου κατάφερε να πάρει τη νίκη, παρ’ όλο που έμεινε με 10 παίκτες από το 70ο λεπτό με την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Μπισούμα.

Η Νότιγχαμ παραμένει στους 14 βαθμούς, στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Τότεναμ συνεχίζει να βρίσκεται στο κυνήγι της τετράδας.

Οι συνθέσεις:

ΝΟΤΙΓΧΑΜ: Τέρνερ, Μπόλι (67′ Γουντ), Μουρίγιο, Ενιακατέ, Γουίλιαμς, Γέιτς, Μανγκαλά (83′ Χάντσον Οντόι), Κουγιατέ (68′ Ντανίλο), Τοφολό, Ελάνγκα, Γκιμπς-Γουάιτ.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Βικάριο, Πόρο, Ρομέρο, Ντέιβις, Ουντότζι, Σαρ, Μπισουμά, Τζόνσον (32′ Σκιπ), Κουλουσέβσκι, Σον (88′ Έμερσον), Ριτσάρλισον (72′ Χέιμπιεργκ).

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024