Ζάκυνθος: Άνοιξαν το φέρετρο και είδαν ότι θα κήδευαν λάθος άνθρωπο – Σε σοκ η οικογένεια
Έκλαιγαν και μοιρολογούσαν μία ξένη γυναίκα - Πού ήταν τελικά ο δικός τους άνθρωπος;
Ο θρήνος μετατράπηκε σε οργή για μια οικογένεια στη Ζάκυνθο που διαπίστωσε την τελευταία στιγμή της εξόδιος ακολουθίας ότι θα κήδευαν μια ξένη.
Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής (15/12), όταν στην εκκλησία χωριού της ευρύτερης περιοχής του Λαγανά, άρχιζε η νεκρώσιμος ακολουθία για μια ηλικιωμένη κάτοικο που είχε αποβιώσει, παρουσία συγγενών και φίλων.
Ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο και έπαθαν σοκ
Όταν ολοκληρώθηκε η τελετή, τα παιδιά και τα εγγόνια της θανούσης, ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τη μητέρα και γιαγιά τους. Εκεί ακολούθησε το σοκ, καθώς μέσα στο φέρετρο δεν βρισκόταν ο δικός τους άνθρωπος, αλλά μία άγνωστη γυναίκα.
Διαπίστωσαν, δηλαδή, ότι τόση ώρα μοιρολογούσαν και έκλαιγαν μια ξένη! Ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς να έχουν γίνει έξω φρενών, να φωνάζουν και να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών, να τους ενημερώσουν που βρίσκεται ο άνθρωπός τους.
Αδιανόητο μπέρδεμα – Πού ήταν ο δικός τους άνθρωπος;
Τελικά, αποδείχθηκε ότι από λάθος –είτε του γραφείου τελετών είτε του νεκροτομείου- η ηλικιωμένη γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα από μια άλλη οικογένεια σε άλλο χωριό της περιοχής των Αλυκών, η οποία προφανώς δεν άνοιξε το φέρετρο.
Έγινε ξανά η νεκρώσιμος ακολουθία, άγνωστο αν υποβλήθηκαν μηνύσεις
Τότε ξεκίνησε η δυσχερής διαδικασία της ενημέρωσης της άλλης οικογένειας, ότι κήδεψαν και έθαψαν λάθος άνθρωπο. Ακολούθησε η εκταφή και η μεταφορά της στο χωριό της περιοχής του Λαγανά, όπου οι συγγενείς περίμεναν στην εκκλησία, για να προχωρήσουν εκ νέου στη νεκρώσιμη ακολουθία.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από κάποια από τις δύο οικογένειες.
- Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται με φόντο τη δεύτερη κούπα της χρονιάς
- Λήμνος: Ήχησε το 112 λόγω κακοκαιρίας – Χείμαρροι και ορμητικά ρέματα
- Πέλικανς – Μπακς 119-138: Πέρασαν από τη Νέα Ορλεάνη και συνεχίζουν το σερί (vids)
- Ακίνητα: Έξι προσφυγές στο Συμβούλιο της Επικρατείας για τα μπόνους δόμησης – Πότε εκδικάζονται
- Ιδού η απορία: Κάνουμε stretching πριν ή μετά την άσκηση;
- «Η Παρί Σεν Ζερμέν κάνει επαφές για τον Χάαλαντ»
- Καθαρά Δευτέρα: Σε εξέλιξη η έξοδος του τριημέρου – Τα μέτρα της Τροχαίας
- Στο φαρμακείο της γειτονιάς αναζητούν όλα τα ακριβά φάρμακα οι ασθενείς με σοβαρές παθήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442