Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας και κόρη: Η φωτογραφία που «προδίδει» το μέλλον της Βόρειας Κορέας

Πατέρας και κόρη: Η φωτογραφία που «προδίδει» το μέλλον της Βόρειας Κορέας

Για πρώτη φορά δευτεραγωνιστής ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Μια φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ουν αποκαλύπτει το μέλλον της Βόρειας Κορέας. Αυτό πιστεύουν οι αναλυτές που διακρίνουν πολλά περισσότερα από όσα βλέπει το γυμνό μάτι σε πρόσφατη φωτογραφία του ηγέτη της Βόρειας Κορέας με την κόρη του από επίσκεψη τους σε αεροπορική βάση.

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά είναι ότι στην φωτογραφία η Γιου Αε κάνει το αδιανόητο για τα δεδομένα της ηγεσίας της πιο απομονωμένης χώρας στον κόσμο, στέκεται ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα της, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σε πρώτο πλάνο

Όπως σχολιάζει η εφημερίδα Chosun Ilbo, την οποία επικαλείται η Sun, «η Γιου Αε σε όλες τις φωτογραφίες μέχρι σήμερα μαζί με τον πατέρα της στέκεται είτε δίπλα του, είτε ένα βήμα πίσω του, ωστόσο σε αυτήν την συγκεκριμένη αποτελεί τον βασικό χαρακτήρα της».

Το ένα βήμα μπροστά χρίζει την Γιου Αε διάδοχο του Κιμ Γιονγκ Ουν

«Πρόκειται για κάτι πραγματικά χωρίς προηγούμενο στη Βόρεια Κορέα που υπάρχει τέτοια εμμονή με το στάτους του ηγέτη της να αποτελεί τον δευτεραγωνιστή της», συνεχίζει.

Να σημειωθεί ότι το 2019 ο προσωπικός φωτογράφος του δικτάτορα απολύθηκε επειδή άφησε να φανεί στη δημοσιότητα ο σβέρκος του Κιμ Γιονγκ Ουν που θεωρήθηκε μια καταστροφική στιγμή για την ηγετική υπεροχή του.

Πρωταγωνίστρια με σκοπό

Αυτή τη φορά όμως η κόρη του πρωταγωνιστεί και δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο, γιατί και άλλη φωτογραφία από την ίδια επίσκεψη την παρουσιάζει και πάλι ένα βήμα μπροστά από τον πατέρα της. Αυτό σύμφωνα με τους αναλυτές σημαίνει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν προετοιμάζει την Γιου Αε για διάδοχο του, όταν εκείνος αποσυρθεί από την πρώτη γραμμή της εξουσίας.

«Μέχρι σήμερα βλέπαμε τους αξιωματούχους της Βόρειας Κορέας και τους στενούς συμβούλους του ηγέτη της χώρας να στέκονται μακριά του και αρκετά βήματα πίσω του. Η φωτογραφία με την κόρη του (που φοράει γυαλιά ηλίου Gucci) σε πρώτο πλάνο αποδεικνύει ότι είναι μια φιγούρα που όλη η χώρα πρέπει να σέβεται», σχολιάζει ο Μάικλ Μέιντεν, ιδρυτής του North Korea Leadership Watch. Αν δεν προορίζεται για διάδοχος του, τότε σίγουρα έχει αναλάβει καθήκοντα Πρώτης Κυρίας, καταλήγει ο ίδιος.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024