Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέος Δήμαρχος Παλλήνης: «Θέλω να εκπλήξω θετικά την πόλη μου»

Νέος Δήμαρχος Παλλήνης: «Θέλω να εκπλήξω θετικά την πόλη μου»

Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Παλλήνης και δεσμεύτηκε για θετικές εκπλήξεις στην καθημερινότητα των δημοτών του.

«Η ορκωμοσία για το αξίωμα του Δημάρχου Παλλήνης, είναι μία μεγάλη τιμή για μένα προσωπικά» δήλωσε ο νέος δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης κατά την τελετή ορκωμοσίας. και πρόσθεσε:

«Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, προσβλέποντας σε μία εποικοδομητική και παραγωγική συνεργασία.

Νέες προσδοκίες γεννιούνται και νέοι στόχοι, νέες πολιτικές θα ξεδιπλωθούν την επόμενη πενταετία.

Η κοινωνία περιμένει από όλους εμάς να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για το κοινό καλό και την πρόοδο του Δήμου μας.

Είμαι αποφασισμένος να πράξω ό,τι είναι εφικτό, προκειμένου να υλοποιήσω το προεκλογικό μας Πρόγραμμα, τιμώντας στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, που μας στήριξαν με την ψήφο τους.

Θα έχω δίπλα μου άξιους Δημοτικούς και Κοινοτικούς Συμβούλους, δυναμικά υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου μας, ικανούς και έμπειρους προσωπικούς συνεργάτες μου.

Επιπλέον όμως θέλω να κερδίσω με τη στάση μου και το έργο μας και όλους εκείνους που ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο Πρόγραμμα της Παράταξής μας.

Θέλω να εκπλήξω θετικά την πόλη μου με νέα έργα και υπηρεσίες που θα αναβαθμίσουν σημαντικά το επίπεδο διαβίωσης, ενός Δήμου, που συνεχώς αυξάνει πληθυσμιακά και γεννά νέες ανάγκες αλλά και νέες ελπίδες.

Το 2024 θα είναι πραγματικά ένα νέο και διαφορετικό έτος για το Δήμο Παλλήνης που μόλις ξεκίνησε το ταξίδι του».

Ανοικτά ζητήματα

Ο νέος δήμαρχος Παλλήνης έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά ζητούμενα για τον Δήμο του. Όπως να «τρέξει» τις διαδικασίες υπογειοποίησης των πυλώνων μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, το έντονο κυκλοφοριακό που απασχολεί τους δημότες και φυσικά το ζήτημα της έλλειψης θέσεων στάθμευσης. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει δεσμευτεί πως για το μεν πρώτο θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια εύρεσης των αναγκαίων πόρων για την υλοποίηση του και για το δεύτερο οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει στα σχέδια του την δημιουργία νέων πάρκινγκ υπέργειων και υπόγειων όπου είναι εφικτό.

Ζήτημα επίσης σοβαρό, είναι το σχέδιο πόλεως και η ένταξη στο σχέδιο περιοχών που παραμένουν εκτός δεκαετίες, με τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων να μην είναι σε θέση να αξιοποιήσουν την περιουσία τους. Σε περιοχές, όπου όμοροι δρόμοι είναι ενταγμένοι στο σχέδιο πόλεως και υπάρχει ανοικοδόμηση κατοικιών.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024