Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θεσσαλονίκη: Έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Θεσσαλονίκη: Έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη των σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη

Οι εισαγγελικές Αρχές διέταξαν έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών που κατασπάραξαν την 50χρονη στη Νεοχωορούδα Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνα στο σπίτι του ιδιοκτήτη των τριών σκυλιών που πριν από μερικές ημέρες κατασπάραξαν την 50χρονη γυναίκα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, προχώρησαν οι Αρχές.

Έπειτα από εισαγγελική εντολή, αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου παρουσία πταισματοδίκη έκαναν έρευνα στο χώρο, προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος της προανάκρισης.

Ειδικότερα, έλεγξαν τον φράχτη που υπήρχε στην οικία του 37χρονου, καθώς και τον αύλειο χώρο στον οποίο ζούσαν τα τρία τσοπανόσκυλα, ενώ πραγματοποίησαν έρευνα και στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού για περαιτέρω στοιχεία σχετικά με την υπόθεση.

Οι Αρχές θέλησαν με τον τρόπο αυτό να ελέγξουν τα όσα ανέφερε ο 37χρονος στην απολογία του. Ότι δηλαδή δεν υπήρχε τρύπα στο σύρμα του φράκτη και ότι την άνοιξαν τα σκυλιά όταν φοβήθηκαν από τον ήχο των εργασιών που έκανε στον κήπο της η άτυχη 50χρονη.

Στη φυλακή ο 37χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Ο 37χρονος, αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο, η οποία του αποδίδεται, εκφράζοντας τη βαθιά του λύπη του για τον χαμό της γυναίκας.

Στο απολογητικό υπόμνημα ο 37χρονος αναφέρει ότι ουδέποτε προέβλεψε ότι μπορούν να επιτεθούν σε άνθρωπο και ούτε μπορούσε να προβλέψει και να αποδεχθεί τον τραυματισμό ή τον θάνατο κάποιου ανθρώπου από τα σκυλιά.

«Τα σκυλιά τα είχα φροντισμένα, ήταν επιβλεπόμενα και ασφαλισμένα στην αυλή της μονοκατοικίας μου και δεν κυκλοφορούσαν ελεύθερα. Δεν υπήρχε καμία τρύπα στο πλέγμα της περίφραξης» τονίζει και εξηγεί ότι τα είχε υιοθετήσει προ διετίας γιατί ήταν εγκαταλελειμμένα και σε κακή κατάσταση, όμως τα φρόντισε και ήταν σε καλή κατάσταση. «Από την περιποίηση έλαμπε το πλούσιο τρίχωμά τους. Τα σκυλιά είχαν δικό τους σποτάκι και κυκλοφορούσαν μόνο στην αυλή της μονοκατοικίας» αναφέρει.

«Η περίφραξη μέχρι μια πριν λίγο από το ατύχημα δεν είχε καμία τρύπα. Ποτέ δεν άφησα να βγουν τα σκυλιά έξω και να κυκλοφορήσουν ασυνόδευτα» λέει και προσθέτει ότι στα δύο χρόνια που είναι στην κατοχή του έβγαιναν έξω κάποιες φορές όταν έβλεπαν το αυτοκίνητό του όμως «τα περιμάζευα και τα ασφάλιζα στην αυλή».

Sports in

Στο «καμίνι» του ΣΕΦ για το προβάδισμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ για το Game 3 των playoffs της Euroleague με μοναδικό στόχο να κάνει το 2-1 στη σειρά των προημιτελικών απέναντι στη Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024