Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Mega Night Out: Έρχεται με διπλό επεισόδιο

Mega Night Out: Έρχεται με διπλό επεισόδιο

Τι θα δούμε την εβδομάδα των Χριστουγέννων.

Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ανάβει δύο φορές τα φώτα της ταράτσας του «Night Out» για να υποδεχτεί δύο πολύ λαμπερές παρουσίες, τη Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, στις 00:10, στο MEGA.

Προσκεκλημένη η Βασιλική Τρουφάκου

Στην παρέα του late night show μπαίνει δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, η ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου, που πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του MEGA, «Famagusta».

Η πρωταγωνίστρια μιλά πρώτη φορά για τον ρόλο της, αλλά και τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της σειράς που κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 και είναι εμπνευσμένη από την τραγωδία της Κύπρου. «Όταν διάβασα τις αφηγήσεις από αληθινές μαρτυρίες στο σενάριο, πήρα τηλέφωνο τον Αντρέα Γεωργίου  και του είπα θα ραγίσουν οι οθόνες», σχολιάζει μεταξύ άλλων η Βασιλική Τρουφάκου.

Φυσικά, η καλεσμένη του Θεοχάρη Ιωαννίδη δεν θα μπορούσε να αποφύγει τα ευφάνταστα παιχνίδια που ετοιμάζει ο οικοδεσπότης του «Night Out» κάθε εβδομάδα μαζί με τη Frau Dimitra. Ποιες οι πολύτιμες συμβουλές της Βασιλικής Τρουφάκου σε ζητήματα καρδιάς; Πόσο καλή ρεπόρτερ είναι και τι θα δείξει το γκάλοπ που κάνει σε ανυποψίαστους περαστικούς;

Το 2023 θα κλείσει με φρεσκάδα και μουσική

Η αγαπημένη των μουσικών charts, Αναστασία, συναντά τον Θεοχάρη Ιωαννίδη την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου στις 00:10. Η ενζενί του ελληνικού πενταγράμμου μιλά για την τεράστια επαγγελματική της επιτυχία και εξομολογείται τις σκοτεινές στιγμές φόβου και αγωνίας που βίωσε παράλληλα με την ανοδική της πορεία.

Η ταλαντούχα Αναστασία

Πόσο την επηρέασε ο θάνατος της γιαγιάς της; Πώς αντιμετώπισε τις φωνές που στάθηκαν επικριτικά απέναντι στην απόφασή της να μιλήσει για την καταγωγή της; Θα περάσει το τεστ ειλικρίνειας στο οποίο θα την υποβάλει η κολλητή της, Marseaux, με τη βοήθεια ανιχνευτή ψεύδους;

Πριν αποχαιρετήσει το late night show, η Αναστασία τραγουδά παρέα με τον Θεοχάρη και τη Frau Δήμητρα ορισμένες από τις πιο αγαπημένες επιτυχίες της!

«NIGHT OUT»

ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ

ΔΕΥΤΕΡΑ 18 & ΤΡΙΤΗ 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΣΤΙΣ 00:10 ΣΤΟ MEGA

#ΜegaNightOut

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024