Σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (14/12) στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος, έπειτα από μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ.
Για άγνωστη αιτία το ένα όχημα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με το άλλο. Σύμφωνα με την ΕΡΤ τα θύματα είναι ένας άνδρας και μία 40χρονη γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο ασθενοφόρα, ενώ άνδρες της Τροχαίας προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».