Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και δυνατές βροχές από Παρασκευή

Καιρός: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και δυνατές βροχές από Παρασκευή

Από την Παρασκευή ο καιρός θα αλλάξει σημαντικά, με έντονα φαινόμενα, όπως δυνατές βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις, που θα συνεχιστούν και το Σάββατο

Απότομη αλλαγή του καιρού θα σημειωθεί αρχής γενομένης από την μεθαύριο Παρασκευή (15.12.23), με τις υψηλές θερμοκρασία να υποχωρούν και τον υδράργυρο να κατρακυλά σημαντικά.

Η μεταβολή του καιρού αναμένεται να επηρεάσει αρκετές περιοχές της ελληνικής επικράτειας, ενώ, ήδη από την Πέμπτη, θα έχουν ξεκινήσει και βροχές. Σήμερα, ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου προειδοποίησε και για τη δύναμη των ανέμων.

Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις

Βίαιη ψυχρή εισβολή αναμένεται στην Ελλάδα με τον καιρό να αλλάζει και να παρουσιάζει αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, ενώ θα εμφανιστούν και δυνατές βροχές.

Την Πέμπτη αναμένεται αρκετή συννεφιά στις περισσότερες περιοχές και μερικές βροχές σε βόρειο Ιόνιο, Ήπειρο και δυτική Στερεά.

Ωστόσο, από το βράδυ και συγκεκριμένα από την Παρασκευή θα αλλάξει, με έντονα φαινόμενα, όπως δυνατές βροχές και πυκνές χιονοπτώσεις, που θα συνεχιστούν και το Σάββατο.

Έρχεται τσουχτερό κρύο και πυκνές χιονοπτώσεις

Μάλιστα, τη συγκεκριμένη μέρα αναμένεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας, με ισχυρούς βοριάδες κυρίως στην περιοχή του Αιγαίου.

Τα φαινόμενα θα αρχίζουν να υποχωρούν από την Κυριακή που θα επηρεάσουν κυρίως τη νότια Ελλάδα και θα περιοριστούν και άλλο τη Δευτέρα, με βάση τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Ο καιρός την Πέμπτη

Το meteo.gr του Εθνικού Αστεροσκοπείου αναφέρει ότι αύριο Πέμπτη τοπικές βροχές αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Από το απόγευμα τοπικές βροχές θα σημειωθούν και στην Πελοπόννησο και στην Ανατολική Στερεά.

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πυκνότερες. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 16 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη 2 έως 17, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 10 έως 20, στη Δυτική Στερεά από 13 έως 19, στην υπόλοιπη Στερεά από 5 έως 22, στην Πελοπόννησο από 4 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 19, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 14 έως 19, στις Κυκλάδες από 13 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 12 έως 19 και στην Κρήτη από 8 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Sports in

Δεν είναι η πρώτη φορά με τον Αλμέιδα… (vids, pic)

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν κλήθηκε σε απολογία για την επίθεση που έκανε στον άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ στην Τούμπα, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται ο Αργεντινός από τον αθλητικό δικαστή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024