Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βαγιαννίδης: «Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα, θέλουμε μόνο τη νίκη»

Βαγιαννίδης: «Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα, θέλουμε μόνο τη νίκη»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι με την Μακάμπι Χάιφα και ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πάει μόνο για την νίκη απέναντι στους Ισραηλινούς

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο για την 6η αγωνιστική του Europa League (13/12, 19:45), σε ένα παιχνίδι όπου οι Πράσινοι θα διεκδικήσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League.

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε για το παιχνίδι με την ομάδα από το Ισραήλ και τόνισε πως η ομάδα του θέλει μόνο τη νίκη σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα όσο ο αυριανός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαγιαννίδης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι έχουν δέκα μέρες να παίξουν και αν αυτό τους έχει επηρεάσει: «Πιστεύω ήταν θετικό, δουλέψαμε λίγο περισσότερο στις προπονήσεις. Έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο, θα μπούμε πιο έτοιμοι στο παιχνίδι, γιατί δουλέψαμε κάποια πράγματα».

Για το αν το σκεπτικό της ομάδας είναι η νίκη με δεδομένο ότι βολεύει τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία: «Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα, μόνο για τη νίκη. Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε. Σε όλα τα παιχνίδια πάμε για τη νίκη και γι’ αυτό θα παίξουμε και σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι».

Για το αν έχουν συνειδητοποιήσει τη σημασία του αγώνα με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια διεκδικεί να συνεχίσει στην Ευρώπη μετά τα Χριστούγεννα: «Είναι ξεκάθαρο πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι αυτό. Το έχουμε καταλάβει, θα μπούμε στο παιχνίδι όπως πρέπει. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά εμείς θα παλέψουμε για τη νίκη».

Για το πρώτο παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ: «Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι είχαμε προβλήματα στην πλάτη μας. Αυτό κοιτάξαμε να δουλέψουμε. Σε όλα τα παιχνίδια στην Ευρώπη το physical παιχνίδι είναι πιο απαιτητικό. Αυτό θα προσπαθήσουμε να παλέψουμε και θα πάμε για τη νίκη. Η Μακάμπι έχει προβλήματα με τον πόλεμο, αλλά θα παλέψει για τη νίκη. Τους τιμάει πολύ που παίζουν αυτά τα ματς με βάση».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024