Κορυφαίος της 10ης αγωνιστικής της Basket League ο Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καρδίτσα και αναδείχθηκε MVP της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η 10η αγωνιστική της Basket League έφτασε στο τέλος της με τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Καρδίτσα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης ήταν ξεκάθαρα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, καθώς με ένα… τεράστιο double-double έκανε πλάκα σε άμυνα και επίθεση. Ο Σέρβος σέντερ μέτρησε 21 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 τάπες σε 25:07 λεπτά συμμετοχής.

Μάλιστα, μάζεψε 39 βαθμούς στο σύστημα ranking και δικαίως αναδείχθηκε ο MVP της 10ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του EΣΑΚΕ:

«Για πρώτη φορά στην Stoiximan Basket League της φετινής σεζόν και μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό από την τριετία στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week.

Ο 29χρoνος Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» είχε πάνω από 20 πόντους και ριμπάουντ και 39 βαθμούς στο ranking, που ήταν η υψηλότερη επίδοση μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στις αναμετρήσεις του προηγούμενου τριημέρου και για την 10η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League.

Ο Μιλουτίνοφ πέτυχε 21 πόντους με 5/7 βολές, 8/13 δίποντα, πήρε 21 ριμπάουντ, έκανε 2 κοψίματα και 2 κλεψίματα, δέχθηκε ένα κόψιμο, κέρδισε 8 φάουλ και υπέπεσε σε 3 φάουλ σε 25’ και 7’’ συμμετοχής.

Ο Σέρβος σέντερ είναι ο τρίτος διαφορετικός παίκτης του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week την φετινή αγωνιστική χρονιά μετά τον Τόμας Γουόκαπ (μαζί με τον Τζάστιν Άλστον του ΠΑΟΚ mateco την 6η Εβδομάδα) και τον Άλεκ Πίτερς (την 7η).

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Μπάσκετ

ΠΑΟΚ: O Πόρτερ έβαλε τα κλάματα μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό (vid)

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ συγκινήθηκε μετά τη λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ που σήμανε τέλος της σεζόν και για τους δύο.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «πράσινοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός

LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για το Game 2 των προημιτελικών των play offs της Stoiximan Basket League. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται 1-0. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θυμούνται την καλύτερη, τη χειρότερη και την πιο αστεία στιγμή της Euroleague (vid)

Σακίλ ΜακΚίσικ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζάια Κάνααν και Ίγκανς Μπραζντέικις θυμούνται όσα πέρασαν τη φετινή σεζόν στην Euroleague και ξεχωρίζουν τις πιο σημαντικές στιγμές.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Ο Λορέντζο Μπράουν αναμένεται να αποχωρήσει από την Μακάμπι και η Ρεάλ… περιμένει στην γωνία

Όλο και πιο πιθανό είναι το σενάριο ο Λορέντζο Μπράουν να αποχωρήσει από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με την Ρεάλ Μαδρίτης να έχει προσεγγίσει τον 34χρονο γκαρντ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Δημοσίευμα από την Ισπανία: «Είναι κλεισμένος ο Κίναν Έβανς και ο Νικ Καλάθης…»

Ο Κίναν Έβανς αποχωρεί από τη Ζαλγκίρις και ο Νικ Καλάθης από τη Φενέρμπαχτσε το καλοκαίρι και στην Ισπανία ρίχνουν... «βόμβα» για το μέλλον τους.

Σύνταξη ΙΝ
Σύνταξη ΙΝ

Oι HΠΑ και η Κύπρος αύξησαν την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά χρειάζεται «να γίνουν περισσότερα»

Η αμερικανίδα πρέσβης στον ΟΗΕ Λίντα Τόμας-Γκρίνφιλντ χαιρέτισε την ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά ζήτησε να γίνουν περισσότερες κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση.

Σύνταξη ΙΝ
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007