Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τερμάτισαν στο photoshop; Μυστήριο με τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Το τερμάτισαν στο photoshop; Μυστήριο με τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Γουίλιαμ

Λίγα μόνο 24ωρα αφότου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς του, οι χρήστες του ίντερνετ προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο.

Ήταν πριν από λίγα 24ωρα που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς του.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία που επέλεξαν ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον δείχνει το ζευγάρι να χαμογελά έχοντας στο πλευρό τους τους γιους τους πρίγκιπα Τζορτζ και πρίγκιπα Λουίς ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ κάθεται σε μια καρέκλα μπροστά τους.

Ήταν όμως οι παρατηρητικοί χρήστες του ίντερνετ που εντόπισαν το «χαμένο» μεσαίο δάχτυλο του πρίγκιπα Λουίς

Ήταν όμως οι παρατηρητικοί χρήστες του ίντερνετ που εντόπισαν το «χαμένο» μεσαίο δάχτυλο του πρίγκιπα Λουίς.

Από εκείνη τη στιγμή όλοι αναρωτιούνται τι συνέβη με το δάχτυλο του πρίγκιπα Λουίς, με άλλους να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με το αριστερό πόδι του πρίγκιπα Γουίλιαμ και το ένα από τα πόδια της Κέιτ Μίντλετον.

Κακή επεξεργασία ή photoshop

«Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της οικογένειάς μας για το 2023» ήταν το μήνυμα που συνόδευε τη φωτογραφία μαζί με ένα emoji κόκκινης καρδιάς και ενός χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι ντυμένος ασορτί με τους δύο γιους του, όπως ασορτί είχαν ντυθεί και η Κέιτ με την πριγκίπισσα Σάρλοτ.

Μετά την επισήμανση των πιο παρατηρητικών, αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η φωτογραφία έχει υποστεί κακή επεξεργασία ή χρήση photoshop.

«Αν και είναι μια ωραία οικογενειακή φωτογραφία, μόλις την κοίταξα παρατήρησα το χέρι του πρίγκιπα Λουίς. Του λείπει ένα δάχτυλο», σημείωσε χρήστης του ίντερνετ.

Μια βασιλική πηγή σημείωσε στη MailOnline πως δεν πρόκειται για photoshop. «Φαίνεται ο πρίγκιπας Λουίς απλώς να έκρυψε το δάχτυλό του. Σίγουρα δεν έχασε ένα δάχτυλο, μην ανησυχείτε για αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024