Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Δούκας αποκλειστικά στο in: «Διερευνώ το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ»

Χάρης Δούκας αποκλειστικά στο in: «Διερευνώ το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ»

Το in επικοινώνησε με τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ.

Ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, σε επικοινωνία που είχε το in μαζί του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας στις εκλογές του ανώτατου συλλογικού οργάνου της Αυτοδιοίκησης Α΄Βαθμού.

Όπως αποκλειστικά είπε στο in, ο Χάρης Δούκας: «Είναι μια συζήτηση σε εξέλιξη και σύντομα θα έχουμε καταλήξει σε οριστική απόφαση. Διερευνώ το ενδεχόμενο να είμαι υποψήφιος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, στις επόμενες εκλογές».

Σε κάθε περίπτωση οι συζητήσεις για τον «εκλεκτό» που θα λάβει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αν τελικά υπάρξει επίσημη κομματική δήλωση στήριξης, αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ημέρες. Παρότι υπάρχουν Δήμαρχοι για τους οποίους υπάρχουν πληροφορίες πως ενδιαφέρονται να είναι υποψήφιοι Πρόεδροι της ΚΕΔΕ  με την κομματική στήριξη του ΠΑΣΟΚ, επιλέγουμε συνειδητά να αναφερθούμε σχετικά όταν και αν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι ανακοινώσουν επίσημα την υποψηφιότητα τους και το ψηφοδέλτιο που θα συγκροτήσουν.

Η ΝΔ στηρίζει Λάζαρο Κυρίζογλου

Σήμερα 11 Δεκεμβρίου η ΝΔ με ανακοίνωση της, δήλωσε στήριξη στο Λάζαρο Κυρίζογλου αναφέροντας χαρακτηριστικά: ««Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχει Πρόεδρο τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Λάζαρος Κυρίζογλου μετά την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου, είχε εκλεγεί παμψηφεί Πρόεδρος από όλες τις παρατάξεις της ΚΕΔΕ.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024