Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Τον Λάζαρο Κυρίζογλου στηρίζει η ΝΔ για επόμενο πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ, τον νυν πρόεδρο Λάζαρο Κυρίζογλου.

Ο νυν πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Λάζαρος Κυρίζογλου, θα έχει την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:«Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) έχει Πρόεδρο τον έμπειρο αυτοδιοικητικό Λάζαρο Κυρίζογλου, Δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο οποίος εξελέγη πρόσφατα με ομόφωνη απόφαση των παρατάξεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την υποψηφιότητά του στις επόμενες εκλογές της ΚΕΔΕ».

Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, είναι ένας επιτυχημένος δήμαρχος που εκλέγεται με ποσοστά άνω του 80% στο Δήμο Αμπελοκήπων – Μενεμένης σε έξι διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, γεγονός που τον κατασάσεει σε μια μικρή λίστα δημάρχων που έχουν επαναλαμβανόμενες αυτοδιοικητικές νίκες.

Επιβεβαίωση in

Στο in στις 29 Νοεμβρίου είχαμε κατ’ αποκλειστικότητα αναφέρει σε ρεπορτάζ πως είναι θέμα χρόνου η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας Λ. Κυρίζογλου για την προεδρία της ΚΕΔΕ.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, να υπενθυμίσουμε, πως μετά την υπουργοποίηση Δημήτρη Παπαστεργίου, ψηφίστηκε από όλες τις παρατάξεις της ΚΕΔΕ ως Πρόεδρος. Παμψηφεί εκλογή Προέδρου δεν έχει συμβεί ποτέ κατά το παρελθόν, δείγμα σαφώς της ευρείας αποδοχής του.

Σε αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων της υποψηφιότητας του, ο Λάζαρος Κυρίζογλου, φαίνεται πως έχει και πολλούς υποστηρικτές και στο κυβερνών κόμμα. Η δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα στην ΚΕΔΕ σε όλα τα επίπεδα και σε συνεργασία με τα στελέχη της Ένωσης δεν έχει περάσει απαρατήρητη.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024