Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone είναι το Peach Fuzz

Το χρώμα της χρονιάς για το 2024 της Pantone είναι το Peach Fuzz

Θα γίνει άραγε τόσο viral όσο το φούξια της Barbie το 2023.

H Pantone ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς 2024: Peach Fuzz. Πρόκειται για μια απόχρωση που η εταιρεία περιέγραψε σε ως «απαλή», «βελούδινη», «σύγχρονη» και «στοργική». Με άλλα λόγια, μια αρκετά απαραίτητη απόχρωση.

Η απόχρωση επιλέχθηκε από προγνώστες τάσεων (ανθρώπου, όχι bot), οι οποίοι ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο παρακολουθώντας τη μόδα και το ντιζάιν, προβλέποντας τι θα ακολουθήσει. Το Peach Fuzz είναι το 25ο χρώμα του θεσμού «χρώμα της χρονιάς».

«Μια ελκυστική, ροδακινί απόχρωση που φωλιάζει απαλά ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz εμπνέει το ανήκειν»

Δείτε το βίντεο 

«Το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz είναι ένα βελούδινο απαλό ροδάκινο, το οποίο εμπλουτίζει την καρδιά, το μυαλό και το σώμα» αναφέρει η PANTONE στο επίσημο σάιτ της και συνεχίζει:

«Το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz είναι μια διακριτικά αισθησιακή απόχρωση ροδάκινου που φέρνει ένα αίσθημα καλοσύνης και τρυφερότητας, επικοινωνώντας ένα μήνυμα φροντίδας και μοιράσματος, κοινότητας και συνεργασίας.

»Μια ζεστή και άνετη απόχρωση που τονίζει την επιθυμία μας για συντροφικότητα με τους άλλους ή για να απολαύσουμε μια στιγμή ηρεμίας και την αίσθηση καταφυγίου που αυτή δημιουργεί, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz παρουσιάζει μια φρέσκια προσέγγιση σε μια νέα απαλότητα.

»Μια ελκυστική, ροδακινί απόχρωση που φωλιάζει απαλά ανάμεσα στο ροζ και το πορτοκαλί, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz εμπνέει το ανήκειν, την αναπροσαρμογή και την ευκαιρία για φροντίδα, προκαλώντας έναν αέρα ηρεμίας, προσφέροντάς μας έναν χώρο για να είμαστε, να αισθανόμαστε και να θεραπευόμαστε και να ανθίζουμε από αυτόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

»Αντλώντας παρηγοριά από το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, μπορούμε να βρούμε γαλήνη από μέσα μας, επηρεάζοντας την ευημερία μας. Μια ιδέα όσο και ένα συναίσθημα, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz αφυπνίζει τις αισθήσεις μας με την ανακουφιστική παρουσία του απτού και της ζεστασιάς του κουκουλώματος.

»Ευαίσθητο αλλά γλυκό και αέρινο, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz προκαλεί μια φρέσκια νεωτερικότητα. Ενώ επικεντρώνεται στην ανθρώπινη εμπειρία του εμπλουτισμού και της περιποίησης του νου, του σώματος και της ψυχής, είναι επίσης ένα ήσυχα εκλεπτυσμένο και σύγχρονο ροδάκινο με βάθος, του οποίου η απαλή ελαφρότητα είναι διακριτική αλλά εντυπωσιακή, φέρνοντας ομορφιά στον ψηφιακό κόσμο.

»Ποιητικός και ρομαντικός, ένας καθαρός ροδακινί τόνος με vintage ατμόσφαιρα, το PANTONE 13-1023 Peach Fuzz αντικατοπτρίζει το παρελθόν αλλά έχει αναδιαμορφωθεί με σύγχρονη ατμόσφαιρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Γιατί επιλέχθηκε το Peach Fuzz 13-1023 να είναι το χρώμα της χρονιάς 2024 της Pantone;

«Σε μια εποχή αναταραχής σε πολλές πτυχές της ζωής μας, η ανάγκη μας για φροντίδα, ενσυναίσθηση και συμπόνια γίνεται όλο και πιο ισχυρή, όπως και οι φαντασιώσεις μας για ένα πιο ειρηνικό μέλλον. Μας υπενθυμίζεται ότι ένα ζωτικό μέρος του να ζεις μια πλήρη ζωή είναι να έχεις την καλή υγεία, την αντοχή και τη δύναμη να την απολαμβάνεις.

Ότι σε έναν κόσμο που συχνά δίνει έμφαση στην παραγωγικότητα και τα εξωτερικά επιτεύγματα, είναι ζωτικής σημασίας να αναγνωρίσουμε τη σημασία της καλλιέργειας του εσωτερικού μας εαυτού και να βρούμε στιγμές ανάπαυλας, δημιουργικότητας και ανθρώπινης σύνδεσης μέσα στη φασαρία της σύγχρονης ζωής.

»Καθώς πλοηγούμαστε στο παρόν και χτίζουμε προς έναν νέο κόσμο, επαναξιολογούμε το τι είναι σημαντικό. Αναδιατυπώνοντας τον τρόπο που θέλουμε να ζήσουμε, εκφράζουμε τους εαυτούς μας με μεγαλύτερη σκοπιμότητα και προσοχή. Επαναπροσδιορίζοντας τις προτεραιότητές μας ώστε να ευθυγραμμιστούν με τις εσωτερικές μας αξίες, εστιάζουμε στην υγεία και την ευημερία, τόσο την ψυχική όσο και τη σωματική, και εκτιμούμε αυτό που είναι ξεχωριστό – τη ζεστασιά και την άνεση του να περνάς χρόνο με φίλους και οικογένεια ή απλά να αφιερώνεις μια στιγμή στον εαυτό σου.

» Έχοντας αυτό κατά νου, θέλαμε να στραφούμε σε ένα χρώμα που θα μπορούσε να εστιάσει στη σημασία της κοινότητας και της συνάντησης με άλλους. Το χρώμα που επιλέξαμε να είναι το Pantone Color of the Year 2024 έπρεπε να εκφράζει την επιθυμία μας να θέλουμε να είμαστε κοντά σε αυτούς που αγαπάμε και τη χαρά που παίρνουμε όταν επιτρέπουμε στον εαυτό μας να συντονιστεί με αυτό που είμαστε και απλά να απολαύσουμε μια στιγμή ήσυχου χρόνου μόνοι μας.

» Έπρεπε να είναι ένα χρώμα του οποίου η ζεστή και φιλόξενη αγκαλιά μεταφέρει ένα μήνυμα συμπόνιας και ενσυναίσθησης. Ένα χρώμα που ήταν περιποιητικό και του οποίου η ζεστή ευαισθησία έφερνε τους ανθρώπους κοντά και προκαλούσε ένα αίσθημα αφής. Ένα που αντανακλούσε το αίσθημά μας για μέρες που έμοιαζαν απλούστερες αλλά ταυτόχρονα επαναδιατυπώθηκε για να εμφανίσει μια πιο σύγχρονη ατμόσφαιρα. Ένα του οποίου η απαλή ελαφρότητα και η αέρινη παρουσία μας ανεβάζει στο μέλλον» συνεχίζουν οι άνθρωποι της Pantone.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024