Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα Χριστούγεννα, η μαγεία του να μοιράζεσαι έχει χρώμα πορτοκαλί!

Αυτά τα Χριστούγεννα, η μαγεία του να μοιράζεσαι έχει χρώμα πορτοκαλί!

Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19:00: Εσύ θα λείπεις από τη γιορτή;

Η γιορτή της αγάπης, είναι τα Χριστούγεννα. Η πιο λαμπερή περίοδος του χρόνου που όλοι φοράμε τα πιο ζεστά χαμόγελά μας και ανταλλάσσουμε αγκαλιές και φυσικά δώρα Χριστουγέννων. Γιατί αγάπη σημαίνει προσφέρω, σημαίνει σκέψη και πράξεις που θα κάνουν τους ανθρώπους μας (πιο) χαρούμενους. Για αυτό, βγες έξω, ξεκίνησε τις βόλτες στην μαγευτικά στολισμένη αγορά και γέμισε το δέντρο με τα πιο μοναδικά Public XMAS δώρα!

Η πιο μαγική XMAS γιορτή ξεκινά στα Public Συντάγματος!

Τα Χριστούγεννα όλες οι πόλεις του κόσμου βάζουν τα γιορτινά τους και δείχνουν πιο όμορφες από ποτέ. Από αυτό δεν λείπει η Αθήνα που επίσης βάζει τα καλά της, κάνοντας τις βόλτες στο κέντρο μία πραγματική εμπειρία. Μία τέτοια βόλτα θα κάνεις σίγουρα και από το Σύνταγμα. Τι θα έλεγες να ξεκινήσεις από αυτήν την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 19:00, όπου το Public Συντάγματος μας καλεί για μια πρώτη γεύση από τη μαγεία των Χριστουγέννων που ετοιμάζουν τα Public; Εκεί, θα απολαύσουμε μία μουσική μπάντα που θα κάνει το γύρο του τετραγώνου, τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια για να καταλήξει στο κατάστημα, ενώ δύο ξυλοπόδαροι θα μοιράζουν στους επισκέπτες  “Public Golden tickets” και άλλα μοναδικά δώρα! Θα το χάσεις; Πάρε οικογένεια, φίλους, τον εαυτό σου και πήγαινε να νιώσεις το πνεύμα των γιορτών.

Αυτήν την εορταστική περίοδο, σε όλα τα στολισμένα καταστήματα Public, θα πάρουμε μία μεγάλη δόση χαράς, θα γίνουμε και πάλι παιδιά και δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε για τους αγαπημένους μας από την τεράστια ποικιλία δώρων και παιχνιδιών, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, από smartphones και bluetooth ηχεία μέχρι, airfryers, βιβλία και γούρια για το 2024!

Αν πάλι, ο χρόνος δεν σου επιτρέπει φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα, τότε μπορείς να βολτάρεις ψηφιακά και να κάνεις τις αγορές δώρων online, στο Public.gr που θα βρεις την ίδια μεγάλη γκάμα προτάσεων, για να σκορπίσεις χαρά στους αγαπημένους σου, εύκολα και γρήγορα.

Και φέτος Χριστούγεννα σημαίνει Public

Φέτος τα Χριστούγεννα, η μαγεία των γιορτών έχει χρώμα πορτοκαλί. Είναι αυτή η στιγμή που κάνει ο άνθρωπός σου unboxing από το πορτοκαλί περιτύλιγμα, μοιράζοντας χαμόγελα, ίσως ιαχές χαράς και πολλές αγκαλιές. Αυτό το γέμισμα που αισθάνεται η καρδιά μας όταν βλέπουμε τα πρόσωπα των αγαπημένων μας να λάμπουν! Αυτό άλλωστε είναι η ουσία ενός δώρου: να μοιραζόμαστε αγάπη και φροντίδα.

Αυτές τις γιορτές λοιπόν, πρώτη στάση Public Συντάγματος που μας περιμένει όλους μικρούς και μεγάλους που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε γιορτινές αναμνήσεις, που θα κρατήσουν μια ζωή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024