Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι τενίστριες Κρις Έβερτ και Μαρτίνα Ναβρατίλοβα αλληλοϋποστηρίζονται μετά την επανεμφάνιση καρκίνου

Οι τενίστριες Κρις Έβερτ και Μαρτίνα Ναβρατίλοβα αλληλοϋποστηρίζονται μετά την επανεμφάνιση καρκίνου

Η είδηση για τον καρκίνο της Έβερτ έρχεται ένα χρόνο μετά τη δήλωση ότι είχε απαλλαγεί από αυτόν.

Οι σπουδαίες τενίστριες Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και Κρις Έβερτ στηρίζουν η μία την άλλη κατά τη διάρκεια της δύσκολης διαδρομής τους προς την «καταπολέμηση» του καρκίνου.

Την Κυριακή, η Έβερτ μοιράστηκε μια φωτογραφία της μαζί με τη συναθλήτρια της και επιζήσασα από τον καρκίνο Ναβρατίλοβα στο X, την πλατφόρμα που παλαιότερα ήταν γνωστή ως Twitter. «Είμαστε μαζί σε αυτό! Ευχαριστούμε για το νόστιμο φαγητό @Martina», έγραψε η Έβερτ στη λεζάντα της φωτογραφίας που την συνόδευε.

«Αν και αυτή είναι μια διάγνωση που δεν ήθελα ποτέ να ακούσω, αισθάνομαι για άλλη μια φορά τυχερή που εντοπίστηκε νωρίς»

Μάχη με τον καρκίνο

Η πρώην νούμερο 1 παίκτρια στον κόσμο, Έβερτ, ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι διαγνώστηκε για δεύτερη φορά με καρκίνο των ωοθηκών, ενάμιση χρόνο μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου γύρου χημειοθεραπείας της.

Η 18 φορές πρωταθλήτρια του Grand Slam, η οποία τώρα είναι αναλύτρια του ESPN, δημοσίευσε μια δήλωση μέσω του ESPN λέγοντας ότι η τελευταία διάγνωση ήταν μια διάγνωση που «δεν ήθελε ποτέ να ακούσει».

«Από τότε που διαγνώστηκα για πρώτη φορά με καρκίνο πριν από δύο χρόνια, ήμουν πολύ ανοιχτή όσον αφορά την εμπειρία μου. Ήθελα να σας ενημερώσω όλους. Ο καρκίνος μου έχει επιστρέψει», ανέφερε αρχικά η Έβερτ στη δήλωσή της. «Αν και αυτή είναι μια διάγνωση που δεν ήθελα ποτέ να ακούσω, αισθάνομαι για άλλη μια φορά τυχερή που εντοπίστηκε νωρίς».

«Με βάση μια αξονική τομογραφία PET, υποβλήθηκα σε άλλη μια χειρουργική επέμβαση την περασμένη εβδομάδα. Οι γιατροί βρήκαν καρκινικά κύτταρα στην ίδια περιοχή της πυέλου. Όλα τα κύτταρα αφαιρέθηκαν και ξεκίνησα έναν ακόμη γύρο χημειοθεραπείας», συνέχισε.

Η Ναβρατίλοβα έχει αντιμετωπίσει τον καρκίνο πολλές φορές, με πιο πρόσφατη διάγνωση τον Ιανουάριο, όπου διαγνώστηκε τόσο με καρκίνο του μαστού όσο και με καρκίνο του λαιμού. Είπε ότι ήταν απαλλαγμένη από τον καρκίνο αυτό το καλοκαίρι, αφού είχε υποβληθεί σε πολύμηνη θεραπεία.

*Με πληροφορίες από ΑΒC

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024